www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Acropolis Rally of Greece (PCWRC)

Francois Duval odvolal testy před Rally Acropolis

24. května 2007 • 17:00

Příběh Francoise Duvala a jeho letošních startů se Škodou Fabií WRC v mistrovství světa začíná připomínat vynikající marketingový tah, jak za minimální náklady udělat vynikající propagaci. Jména sponzorů jsou vidět na fotkách, o Duvalovi se mluví, jako nikdy předtím...

Poslední plánovaný start je zatím na řecké Rally Acropolis. Dnes však byla vydána oficiální zpráva od First Motorsport, že se ruší plánované testy v okolí Nimes. Jako důvod zrušení testu se uvádí velké poškození jedné z Fabií WRC, se kterou havaroval při Rally della Lanterna Felice Re.

Je fakt, že Feliceho vůz byl při této soutěži poničen, stalo se tak již před dvěma týdny, navíc Re má v plánu startovat o nadcházejícím víkendu při Rally della Marca. Uvidíme, zda jde jen o planý poplach či po vzoru letošní tradice Francoise Duvala na trati neuvidíme.

Již nyní je však jasné, že v Řecku kromě suspendovaného Daniela Carlssona neuvidíme ani Khalida Al-Qassima či Madse Østberga. Výrazně je ohrožen start místního Iónnase Papadimitrioua, Toni Gardemeister se určitě neobjeví za volantem Mitsubishi, stále je však teoretická možnost startu s jiným vozem.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
28.05.2007 13:42
Karbonyl - moderátor
No, ta akce s fotkama je pěkná potěmkiáda :-)
28.05.2007 12:47
John - moderátor
Jenomže ta Fabie nepatří Firstu, ale Felixovi ...
24.05.2007 17:15
Pluto - moderátor
Video z Felixovy bouračky: odkaz na www.dailymotion.com
toplist