www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. dubna 2024, Svátek má Rudolf, zítra Valérie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Acropolis Rally of Greece (PCWRC)

Další změna v týmu Munchi’s

30. května 2007 • 06:00

Stačilo jen několik málo týdnů a polovina jezdeckého obsazení týmu Munchi's Ford WRT je změněna. Po nahrazení řidiče druhého vozu Juana Pabla Raiese argentinským šampiónem Federicem Villagrou nyní přišla řada na spolujezdce z prvního vozu, který pilotuje Luis Perez Companc. Ten bude na blížící se Rally Acropolis navigován Josém Díazem, jenž nahradí Compancova stálého spolujezdce Josého Voltu.

Companc totiž se svým fordem během druhého italské soutěže těžce havaroval, což Volta odnesl pohmožděnými žebry. Přestože jeho léčba pokračuje rychle a úspěšně, spolujezdcův současný stav aktuálně neumožňuje start do další soutěže. Tým proto musel sehnat náhradu.

Pro Josého Díaze to bude velká výzva. Dvaadvacetiletý mladík, pocházející z Villa Carlos Paz, sice s týmem Munchi’s objel zatím všechny podniky, kterých se argentinský skvadra zúčastnila, po bok Luise Pereze Companc však usedne vůbec poprvé. Bude to jeho třetí start na soutěži Mistrovství světa – předchozí dva absolvoval na domácí Rally Argentina po boku nyní již bývalé dvojky týmu Munchi’s, Juana Pabla Raiese.

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist