www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rali Vinho da Madeira (ME + IRC)

Madeira i bez Bouffiera, Chiavara a Panizziho

19. července 2007 • 14:30

Pořadateli Rali Vinho Madeira oznámená jména na pondělní tiskové konferenci začínají ubývat. Nastává tak situace jako každý rok, kdy jsou oznámena velká jména, ale nakonec i přes velkou finanční injekci většina z nich chybí.

Již včera jsme informovali o absenci Francoise Duvala, což nám dnes potvrdil Emmanuel Guigou, šéf stáje Automeca, z jehož vozem měl Duval jet. „Je pravda, že nás pořadatelé oslovili, zda by si mohli pronajmout Punto S2000 pro Francoise Duvala. Ten však má ve stejném termínu testy s Citroënem a posléze i se Suzuki, takže záhy z těchto plánů sešlo. Nepojede také Daniel Chiavaro, který měl od nás mít půjčené Clio S1600,“ osvětlil Guigou.

Téměř jistá je také absence Bryana Bouffiera. „Pořadatelé z Madeiry s námi jednali o startu, ale skončilo to na penězích, jako vždy,“ řeklo v telefonickém rozhovoru největší překvapení loňské Barum Rally Zlín.

Zavolali jsme také jeho loňskému spolujezdci Xavieru Panserimu, který by se měl na Madeiře objevit po boku Gillese Panizziho. „Momentálně vůbec nevíme, jak to dopadne. Určitě máme v plánu odtrénovat, ale start vůbec není jistý. Rozhodne se nejdřív příští týden,“ prozradil Panseri.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist