www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Lausitz Rallye

Armin Schwarz pojede na Lausitz Rallye !

5. října 2007 • 10:00

Není to příliš dávno, co německý pilot Armin Schwarz pověsil k radosti řady českých fanoušků volant na hřebík. Dal se na manažerování, ale ani to se mu příliš nedařilo. Ambice německé Lausitz Rallye jej však zaujaly a tak se bývalý tovární jezdec Škody rozhodl, že se v okolí Boxbergu aktivně objeví.

Na startu se čtyřiačtyřicetiletý Schwarz objeví s Porsche Cayenne S. S tímto vozem o výkonu úctyhodných 385 koní se představil již při dálkové soutěži Transsyberia Rallye z Moskvy do Úlánbátáru. Ani na tomto závodě nezapřel svou jezdeckou kvalitu a těsně před závěrem po čtyřech saltech totálně sešrotoval svůj speciál.

Zranění však nebyla vážná a rekonvalescence probíhala velice rychle, takže krátce poté mohl společně s Matthiasem Kahlem zúčastnit terénních závodů v Americe. Kdo bude mít zájem shlédnout Armina Schwarze na Lausitz Rallye, bude muset na své divácké místo přijít včas, protože jeho Porsche bude mít na dveřích pro Armina symbolické číslo 0.

Další informace k Lausitz Rallye naleznete ZDE.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
05.10.2007 14:46
ajaj
Pluto, ty víš, že mám slabost pro trefné a místy i pichlavé poznámky, ale osobně bych rozlišoval zprávu a komentář. Je-li toto zpráva, pak by některé věty asi měly být napsány jinak. To nepíšu proto, že bych s tím nesouhlasil ;-)
05.10.2007 12:58
Mirekfric
Teda, regulérně jsem u toho vyprskl smíchy :-D
05.10.2007 12:17
Runy
Když ne aligátor tak alespoň malá hladová skupinka piraň...
05.10.2007 11:09
wrc
Svatá pravda, písmo svaté. Trefné a vtipné
05.10.2007 10:51
Acom
Pluto ty ses rozjel v to rypani.
Mne jen napadlo, pri pohledu na Armina po kolena ve vode, skoda ze v te tunce nejsou krokodyli aby ho rafli do prdele...
toplist