www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Lausitz Rallye

Armin Kremer se vrací do rally

11. října 2007 • 12:00

Německý pilot Armin Kremer, mistr Evropy z roku 2001, vítěz Asijsko-pacifického poháru roku 2003 a trojnásobný německý šampión (1996, 1998 a 1999), se po tříleté pauze opět vrací do automobilových soutěží.

Devětatřicetiletý pilot, který má za sebou 76 startů v mistrovství světa a který několikrát hostoval i v českém mezinárodním mistrovství, vystartuje do blížící se Lausitz Rallye s vozem Subaru Impreza N12. Vůz připraví polský tým STT Racing Leszka Kuzaje a na sedadlo spolujezdce usedne někdejší spolujezdec Armina Schwarze, Manfred Hiemer.

„Po letech mám zase chuť si zazávodit a myslím, že na Lausitz Rallye si to pořádně užijeme,“ říká Kremer. „Možná nebudeme stíhat tempo Hermanna Gassnera nebo Sandra Wallenweina, ale rozhodně se nebudeme loudat!“

Během týdne se uskuteční šotolinové testy týmu STT, kterých se zúčastní jak Kremer, tak jeho talentovaný chráněnec, pětadvacetiletý Jeffrey Wiesner. Start obou jezdců na společné soutěži je plánován na závěrečný díl letošního seriálu Deutsche Rallye Masters.

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist