www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Valašské setkání mistrů

Setkání valašských rally jezdců

20. listopadu 2007 • 01:00

Akce proběhne tuto sobotu 24. 11. 2007 ve Valašské Bystřici. Jedná se o celodenní klání soutěžáků v různých disciplínách, připraveno bude celkem 6 RZ. Slavnostní start proběhne v 8.15 ve Valašské Bystřici v centru obce. Následovat bude přejezd na Chatu Búřov, kde bude připravena RZ1 Čtyřkolky start 9:00, RZ 2, 4 Rally odstartuje v 11:15 a 13:45 ve středu obce Valašské Bystřice. RZ3 Motokáry 12:30 se pojede přímo v centru obce. RZ5 Drift startuje v 15:00 na šotolinovém parkovišti u školy. RZ6 Playstation bude připravena pro jezdce po 16:00 hodině na Chatě Búřov na rally trenažéru s TV úhlopříčka 120 cm.

Seznam přihlášených čítá na dvacet posádek Tomaštík, Orsák, Štěpánek, Kubiš, Michalík, Stromšík, Gália, Ševeček, Mikuláštík, Chytka, Pešl, David, Spisar a další. Jako VIP host se představí Pavel Valoušek. Pojede se ve třech kategoriích F2 dvoukolky, F4 čtyřkolky a offroad terénní.

Popis RZ

RZ 1 Čtyřkolky – okruh dlouhý asi 300 m, se pojede celkem 5×. První dvě kola budou tréninková a zbylé tři se pojedou na čas. K dispozici bude čtyřkolka dodaná pořadatelem.

RZ 2, 4 Rally – okruhová RZ dlouhá asi 2 500 m, na které se nám jezdci představí ve svých vozech (závodních nebo tréninkových). První kolo se pojede jako trénink a další dvě budou měřena.

RZ 3 Motokáry – okruh dlouhý asi 250 m na kterém se nám jezdci předvedou na motokáře (připraveny i sněhové pneu). První kolo se pojede jako trénink a další čtyři budou měřeny.

RZ 5 Drift – okruh dlouhý asi 100 m, kde jezdci budou opisovat osmičku a předvedou nám cit pro jízdu dveřmi napřed. Všech 5 kol bude měřeno.

RZ 6 Playstation – rally trenažér Playstation 2, šotolinová RZ, kterou musí absolvovat všechny posádky. Jezdci budou mít možnost si RZ napsat, zkontrolovat a zajet závodní jízdu.

Časy v jednotlivých RZ budou měřeny fotobuňkou, mimo RZ 6, ta bude přičtena k výsledkům a ty budou k dispozici po každé RZ. Na místě budou i kameramani JNK studia a profi fotografové.

V případě dotazů více info na 608 829 892 – Silvestr Mikuláštík.

Silvestr Mikuláštík
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist