www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Královehradecký rally klub má napilno

1. srpna 2008 • 14:00

Posádka Královehradeckého rally klubu bude o víkendu startovat v dalším pokračování spritového mistrovství v Pelhřimově. Po 'boudě' a vítězství na Rallysprintu Kopná je v dílnách klubu velmi čilý ruch.

Jak jsme již psali, Polo dojelo značně pomuchlané, následovalo odstrojení, karosářské práce, lakování. To skončilo dnes dopoledne a hned se Jakub s Jirkou vrhli na opětovné strojení auta.

Zeptali jsme se Jirky Švece, jak práce probíhají. „Auto přijelo dnes dopoledne z lakovny. Já i Jakub se okamžitě vrháme na strojení auta. Bude to perný den, Bůh ví, kdy skončíme. Do Pelhřimova vyrážíme zítra velmi brzy ráno. Co se nestihne dnes, budou kluci v čele s Pavlem dodělávat přímo v Pelhřimově před přejímkou,“ říká a dodává: ůVšichni si oddychneme, když v sobotu sjede ze startovní rampy a vše dál bude v úplné pohodě."

Ve třídě mají celkem dva soupeře, Radim Ušela za volantem první Fabie a Michal Kravec za volantem druhé Fabie. V poháru mládeže startuje také Mandík s VW Polo.

Druhý vůz čeká také za nedlouho možné závodění na velmi prestižním podniku, ale to si nechejme na příště. Jakub Urban a Jiří Švec startují na Cebia Rally Pelhřimov se startovním číslem 95. Přijďte je podpořit.

Posádku podporují firmy Filtr Zeos s.r.o., Monts s.r.o., Kovolak Profi s.r.o., Autoopravna Zákoutský a Vitamín - velkoobchod elektro. Mediální podporu zajišťuje internetový portál Rallyzone.cz.

Tomáš Urban
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist