www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Würth Partr Rally Vsetín

Vsetínský sprint odstartoval

25. října 2008 • 09:00

Přesně v 8.00 sjelo z rampy před vsetínským zámkem první závodní vozidlo. Vsetínská WÜRTH – PARTR RALLY 2008, která představuje vyvrcholení letošní sezony ve sprintrally, odstratovala.

Velice zajímavé bylo sledovat postřehy jezdců před startem. Hlavní otázkou bylo, kdo vyhraje závěrečný sprint sezony. Odpovědi byly vyřčené s vážnou tváří, ale i s širokým úsměvem na rtech.

Jaroslav Orsák – Dnes vyhraje Roman Odložilík. Rychlý bude ale taky Igor Drotár.

Roman Odložilík – Nejrychlejší v cíli bude Jarin Orsák.

Josef Semerád – Doma je Orsák, takže můj tip směřuje k tomuto jezdci.

Igor Drotár – Je to jasné, no já, kdo jiný.

Jan Jelínek – Tipuji na vítěze Romana Odložilíka.

Peter Gavlák – Na vítězství jsou dva jezdci. Orsák nebo Odložilík. My se jedeme jen svézt, chceme totiž jet ještě závod v Rakousku a o vítězství neuvažujeme.

Milan Liška – Odložilík.

Lubomír Minařík – Bude jistě zajímavý souboj mezi Odložilíkem a Orsákem. Pro nás bude hodně rozhodující souboj ve skupině A, kde bojujeme o titul s Honzou Dohnalem. A kdo vyhraje skupinu na Vsetíně? Tonda Tlusťák.

Jan Sýkora – Na vítěze tipuji Romana Odložilíka. My budeme na trati bojovat hlavně s Josefem Semerádem o třetí místo v absolutním pořadí rallysprintu. Nechci se vzdávat tohoto umístění, ale ve prospěch „Semiše“ hovoří fakt, že nemáme na rally nejvhodnější gumy.

Tibor Cserhalmi – Vítěz? Já!

Milan Pantálek – Vítězem bude podle mne Roman Odložilík. My se stále ještě seznamujeme s novým vozem. Oproti našemu Mitsubishi je v Puntu milion tlačítek a já doposud pořádně nevím, které na co je. Budu rád, když se s autem rozjedu.

Miroslav Vebr
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist