www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Rally Argentina (PCWRC+JWRC)

Villagra doma čtvrtý, Argentina slaví!

27. dubna 2009 • 04:00

S cílem ukázat se v co nejlepším světle před domácími fanoušky a pokusit se vylepšit loňskou šestou příčku vyrážel tým Munchi’s na start Argentinské rally. Vše se vyvedlo nad očekávání všech a po vyrovnaném a bezproblémovém průběhu, kdy Villagra dovedl svůj Focus WRC těsně pod stupně vítězů, mají všichni horkokrevní argentinští fandové důvod k bujarým oslavám.

„Z této soutěže jsme si nemohli přát víc a oba s Jorgem máme ze čtvrté příčky opravdu radost,“ říká Villagra. „Fanoušci na vložkách nás tlačili a opravdu nás nakopli k lepšímu výsledku. Soutěž nebyla snadná a podmínky někdy byly nejhorší, jaké jsem tu viděl, ale podařilo se nám udržet rychlost bez poškození auta. Užíval jsem si boj s Matthewem, ale myslím, že nám pomohla znalost místních vložek k tomu, abychom se před ním udrželi. Plán pro tuto rally byl pokusit se dosáhnout nejlepšího umístění na domácí soutěži a jsem rád, že se to podařilo,“ končí.

Spokojeností v cíli Argentinské rally zářil i manažer týmu, Martin Christie. „Byl to skvělý víkend s fantastickým výsledkem na naší domácí soutěži. Každý v týmu je nadšen a Federico s Jogem dali fanouškům důvod k oslavám. Snížili jsme náskok na Citroën Junior Team, našeho největšího rivala v šampionátu týmů, což je velký úspěch, navíc, když jsme pouze jednočlenný tým.“

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist