www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Ireland Rally

Rally Ireland dostala od FIA první kladnou zprávu

27. dubna 2006 • 08:45

Podle zprávy z FIA prošla Irská rally některými kritérii a má velkou šanci se stát v budoucnu podnikem mistrovství světa. Vyplývá to ze zprávy, kterou obdrželi organizátoři právě od FIA.

Tu první dostali od delegáta FIA přes zdravotní službu Dr. Phila Raynera, který byl se vším ohledně bezpečnosti i zabezpečení po zdravotnické stránce spokojen.

Generální manažer Irské rally John Bristow k tomu řekl: „Jsme velmi potěšeni zprávou z FIA a chceme tímto směrem poděkovat všem organizátorům a také zdravotnické službě za vykonanou práci.“

Další zpráva se čeká od sportovního komisaře FIA, který bude hodnotit rally souhrnně. Do tohoto hodnocení budou zahrnuty stránky sportovní, bezpečnosti, zajištění pro novináře a také marketingová stránka podniku. To se očekává do konce května.

Kromě Irské rally o účast v mistrovství světa usiluje hned dalších několik zemí. Mezi jinými Polsko, Norsko, USA, Portugalsko, Jordánsko… Již v červenci by mohlo být oznámeno, jak si prozatím vybrané soutěže vedou a co bude s nimi dále.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist