www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Rallyshow 2009

Rallyshow a Autosalonshow 2009 v centru Hradce Králové již 5.7.

29. června 2009 • 09:00

Na nejrozsáhlejší rally show konané v České republice, budeme mít poprvé příležitost přivítat ty nejlepší české soutěžní jezdce a jejich teamy. V centru Hradce Králové na fotbalovém stadionu pod „lízátky“ se představí absolutní mistři české republiky v rally a sprint rally 2008 Roman Kresta a Josef Peták s vozy homologace S2000, svoji účast přislíbil také Igor Drotár, mistr Slovenska s vozem WRC i vítězové jednotlivých tříd v rally i sprintrally.

V závodní kombinéze nastoupí zpěvák Daniel Landa a nebude chybět ani Tatra Tomáše Tomečka z rally Dakar nebo vystoupení mistra ČR v Trialu Martin Křoustka. Střed fotbalového stadionu vyplní Autosalonshow, na kterém budou vystaveny automobily od většiny světových výrobců. Tyto vozy budou předváděny na uzavřené rychlostní zkoušce a po dohodě s prodejci bude možné si domluvit také předváděcí jízdy. Nebudou chybět ani nablýskaní veteráni, vůz Ferrari ani závodní formule. Program bude doplněn doprovodnými soutěžemi a atrakcemi pro děti i jejich tatínky. Moderování celé akce pro přibližně deset tisíc diváků zajistí moderátoři třech rádii. Partnerskou akcí Rallyshow.cz je hudební festival Rock For People, odkud budou na všesportovní stadion směřovat přímé autobusové linky.

Výhodou Rallyshow oproti klasickému rally je bezesporu lepší přehled pro diváky, jejich vyšší bezpečnost, úzký kontakt s jezdci i dostupnost servisních dep jednotlivých teamů. Pro jezdce a jejich teamy je rallyshow jedinečnou příležitostí jak mohou poděkovat svým sponzorům a příznivcům rally. Uvolněná atmosféra, zajímavý program a doufejme, že pěkné počasí, dokáží zajistit neopakovatelnou ochutnávku rally, která je právem nazývána královnou motorsportu.

Aktuální informace k programu akce jsou průběžně zveřejňovány na www.rallyshow.cz. Na této adrese je také možné najít odkazy na jednotlivé teamy a vystavovatele.

Srdečně zveme všechny, kdo mají rádi vůni benzínu tak jako my.

Michael Daněk
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist