www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - SEVENOAKS Rally Příbram

Červenomodrá Impreza se představí na Příbrami

18. září 2009 • 07:00

Po úspěšném absolvování zlínské soutěže se posádka Robert Achs a Filip Langer chystá na předposlední soutěž Mezinárodního Mistrovství České Republiky v rally, tentokrát do okolí středočeské Příbrami.

V loňském roce se Robertovi s Filipem Příbram povedla nad očekávání dobře, letos by kluci rádi loňskou třináctou pozici obhájili. „Některé zkoušky jsou nové, jiné částečně pouze předělané, jiné docela chybí. Velká škoda je zaječovské zkoušky, tato RZta byla divácky atraktivní, skok na Kvani byl pro posádky náročný, ale na druhou stranu srdeční záležitostí,“ řekl Robert.

Konkurence bude oproti jiným rokům veliká, do Příbrami se chystá kompletní česká špička, dosáhonut naplánovaného výsledku nebude věc jednoduchá. „Zkoušky, které pořadatelský tým připravil na Sedlčansku, budou pro všechny novou výzvou, otočení vystrkovské Rzty okolo přehrady Orlík bude také zajímavou a radikální změnou,“ připustil Robert. „Podruhé se v Příbrami představíme s vozem Subaru Impreza STi v nabité třídě N4, rádi bychom se divákům předvedli v co nejlepším světle.“

„Díky našim sponzorům, firmě Bögl & Krýsl, Unicreditbank, Unileasing, VSL a Top GEO můžeme představit jedno z mála vozů jiné značky než je Mitsubishi. Těšíme se, že na nadcházející soutěž MMČR Sevenoaks rally Příbram 2009 přijde mnoho rallyových fanoušků,“ dodal spolujezdec Filip Langer.

Zdenka Trinerová
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist