www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - SEVENOAKS Rally Příbram

Citroën Racing Trophy: Všechny tři posádky dosáhly v Příbrami na finanční prémii

25. září 2009 • 07:25

Příbramská rally se letos jela už po jednatřicáté a také zde se konala Citroën Racing Trophy. Do soutěže nastoupily pouze tři posádky ze stabilní pětice a všechny nakonec dokončily soutěž na hodnocených pozicích. Celkem si za Příbramskou rallye jezdci CRT rozdělili 8000 Euro.

Nejlépe se tentokrát vedlo posádce se Citroënem C2 R2 Max, ve složení Antonín Matys a Aleš Vaněček, kteří dokončili soutěž na celkovém třetím místě v celé skupině A, ale protože první dvě dvojice startovaly s vozy S1600 (do Citroën Racing Trophy se nezapočítávají), připadla Antonínu Matysovi plná finanční odměna ve výši 4.000 Euro.

Peníze za třetí příčku v rámci Citroën Racing Trophy si vysloužili Lukáš Pondělíček s Pavlem Dreslerem a to ve výsledku znamená částku 2.500 Euro. I tentokrát se Lukáš Pondělíček rozhodl věnovat celou sumu na dobročinné účely, konkrétně nadaci Slunce dětem, jejíž hlavním cílem a posláním je pomoc dětem, a to zejména tělesně a duševně handicapovaným.

Jako pátý v CRT zakončil své působení v Rally Příbram Tomáš Pletka, kterého i tentokrát navigoval Petr Novák. Této posádce náleží prémie 1.500 Euro.

Další a zároveň poslední soutěží Citroën Racing Trophy bude říjnová Rally Bohemia, která zároveň uzavře letošní seriál Mediasport MMČR v automobilových soutěžích.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist