www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Jordan Rally (PWRC+SWRC)

Patrik Flodin bude pokračovat v P-WRC

3. března 2010 • 21:15

Před Švédskou rally Patrik Flodin naznačoval, že v případě úspěchu bude s velkou pravděpodobností pokračovat v rámci produkčního šampionátu i v dalších závodech. „Jestli vyhrajeme ve Švédsku hodnocení PWRC, nejspíše se objevíme i na dalších soutěžích,“ říkal sám Švéd před startem.

Soutěž se nakonec vydařila na jedničku a v rámci P-WRC se speciálem ruského týmu URT zvítězil. Dnes mladý Švéd svá předchozí slova potvrdil. Mexiko a Nový Zéland ještě vynechá a objeví se s Imprezou N14 v Jordánsku, Finsku, Německu, Japonsku, Francii a ve Walesu. Flodin tedy bude jedním z favoritů letos slaběji obsazeného P-WRC.

„Auto a spolupráce s týmem Uspenskii Rally Tecnica je dokonalá. Celá sezona bude určitě hodně zábavná. Stále musíme pokukovat po sponzorech a shánět peníze, ale doufám, že teď to bude jednodušší,“ říká závěrem Patrik Flodin, který se kromě světového, ruského a švédského šampionátu představí také v čínském mistrovství za Hongyun Honghe Rally Team.

-md- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
04.03.2010 23:17
Pluto - moderátor
Patrik Flodin ukončil svou účast v ruském šampionátu.
03.03.2010 22:01
Mirekfric
Já bych tam čekal i další jmína jako třeba Jari Ketomaa, který jede za čínský tým v SWRC...
03.03.2010 21:57
Karbonyl - moderátor
Kromě PWRC se Flodin zúčastní taky kompletního pětidílného mistrovství Číny, a to s devítkou Hongyun Honghe Rally Teamu. Tento šampionát je od roku našláplejší, letos by se tam měli objevovat taky oba bráši Higginsové nebo Patrik Sandell.
toplist