www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Matrix M.V. Rally Kostelec (MČR-S)

Fotogalerie z Matrix M.V. Rally Kostelec od Petra Milfaita

foto

31. července 2012 • 10:00

O uplynulém víkendu se jel v okolí Kostelce nad Orlicí další podnik rallysprintového šampionátu. Na premiéru Matrix M.V. Rally Kostelec v tomto seriálu se zajel podívat i náš stálý redakční spolupracovník Petr Milfait a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Matrix M.V. Rally Kostelec od Bronislava Končitíka

foto

30. července 2012 • 13:45

O uplynulém víkendu se jel v okolí Kostelce nad Orlicí další podnik rallysprintového šampionátu. Na premiéru Matrix M.V. Rally Kostelec v tomto seriálu se zajel podívat i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Kostelce od Luboše Laholy

foto

29. července 2012 • 11:10

Rallyový kolotoč v ČR se opět roztočil v Kostelci nad Orlicí. Tamější soutěž byla do 'malého' sprintového šampionátu zařazena vůbec poprvé, přesto si posádky získala zejména pěknými rychlostními zkouškami. U trati byl také Luboš Lahola, jehož video vám nyní nabízíme.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Matrix Rally Kostelec (AKTUALIZOVÁNO)

foto

22. července 2012 • 00:20

Již příští týden se uskuteční premiéra Matrix Rally Kostelec v rallysprintovém šampionátu. Organizátoři dnes zveřejnili občas trošku divně poskládaný seznam přihlášených posádek i mapy rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Martinem Kouřilem

foto

26. září 2012 • 07:00

Po delší odmlce jsem si našel trochu více času a sepsal kratší rozhovor s motokárovým přeběhlíkem Martinem Kouřilem, který v letošní sezoně startuje pouze sporadicky, avšak téměř všude, kde startuje, patří k favoritům ve své třídě.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance na česko-slovenském koni

foto

7. srpna 2012 • 09:00

Kolotoč českých rally se po krátké a velice smutné Rally Bohemia začal opět točit. Kostelec nad Orlicí koncem července poprvé hostil podnik rallysprintového mistrovství a jeho pravidelní účastníci se tak mohli těšit na nové tratě. S Hondou Civic VTi na nich nechyběl ani tým CERS performance, pod jehož hlavičkou startovala posádka Onřeje Bisahy a Davida Zachara.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kořístka po těžkém boji v Kostelci druhý

foto

3. srpna 2012 • 16:00

Další podnik Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally se uskutečnil v Kostelci nad Orlicí. Na startu nechyběla ani posádka bojující o titul mezi dvoukolkami. Robert Kořístka s Michalem Drozdem opět usedli do Suzuki Ignis S1600. Už před závodem bylo jasné, že kluci svedou další těsný souboj o plný počet bodů jak ve třídě 5, tak mezi vozy poháněné jednou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Divoký MH Racing: porod, double v Kostelci i utržené umyvadlo

foto

3. srpna 2012 • 15:00

Rovnice „MH Racing = zaručená akční zábava“ spolehlivě funguje téměř o každém závodním víkendu. Parta z MH Racingu kolem Martina Hudce a Jaroslava Pešla totiž o uplynulém prodlouženém víkendu nejenže stihla na sprintu v Kostelci urvat cenný double, ale kromě toho také ještě zvládla třeba porod Pešlovy dcerky Laury.

žádný příspěvek celý článek »

Protrápený Kostelec Rujbra s Nesvadbou

foto

2. srpna 2012 • 12:00

Náročná sezóna KRTZ Racing Teamu pokračovala novou soutěží v kalendáři rallysprintového mistrovství. Matrix Rally Kostelec nad Orlicí byla pátou soutěží šampionátu a zdejší neokoukané tratě dávaly větší prostor pro přesný rozpis. Patrik Rujbr se spolujezdcem Richardem Nesvadbou vstupovali v Kostelci do bojů z průběžné čtvrté pozice ve třídě 3, což chtěli ještě vylepšit.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčí smečka v Kostelci

foto

1. srpna 2012 • 11:00

Pátá soutěž letošního Mistrovství ČR ve sprintrally představovala pro Martina Vlčka s Richardem Lasevičem novou výzvu. Na početný 110členný peloton čekala do šampionátu nově zařazená Matrix Rally Kostelec nad Orlicí, která se v uplynulých letech konala jen jako součást Poháru ČR v rally. Spolujezdci tentokrát vytáhli nepopsané bloky a většina jezdců s napětím očekávala, jaké tratě Kostelečtí na svou premiéru připravili.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Matrix M.V. Rally Kostelec od Michela Riecherta

foto

1. srpna 2012 • 10:00

O uplynulém víkendu se jel v okolí Kostelce nad Orlicí další podnik rallysprintového šampionátu. Na premiéru Matrix M.V. Rally Kostelec v tomto seriálu se zajel podívat i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT v Kostelci: Všichni v cíli a Tomaštík překvapil v Pekle

foto

1. srpna 2012 • 08:00

Východočeskou soutěží Matrix M.V. Rally Kostelec nad Orlicí vstoupilo rallysprintové mistrovství České republiky do své druhé poloviny. Tato soutěž byla součástí jednodenních rally poprvé a hned zanechala u posádek vsetínského JTRT dobrý dojem. Těch bylo tentokrát dokonce pět a všechny vozy prokázaly svou spolehlivost a dojely zdárně do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Kostka s Houštěm opět na vítězné vlně

foto

31. července 2012 • 16:00

Rallysprintová sezóna vstoupila v Kostelci nad Orlicí do své druhé poloviny. Na žádném z předešlých závodů nechyběla ani posádka Tomáš Kostka a Miroslav Houšť s vozem Citroën C4 WRC. Na svém kontě měla před pátým závodem 60 bodů za dvě vítězství. V okolí Kostelce n./O. si tak chtěla zlínská dvojice spravit chuť a navázat na úspěšný úvod sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Technická závada zastavila Blažka s Prachařem

foto

31. července 2012 • 09:00

Matrix Rally Kostelec nad Orlicí byla v rallysprintovém šampionátu novou soutěží a při premiéře této soutěže nechyběla na startu ani posádka Speed Racing Teamu Tomáš Blažek – Miroslav Prachař a osvědčenou Škodou Fabia tř. 7. Tratě v okolí Kostelce na Orlicí a Rychnova nad Kněžnou patří k těm rychlejším, avšak našly se i technické úseky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist