www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Enteria Rally Příbram (MMČR)

Fotogalerie z Enteria Rally Příbram od Josefa Petrů

foto

8. října 2013 • 12:00

Letošní ročník Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích zakončila víkendová Enteria Rally Příbram. Tuto smutnou soutěž si dnes připomeneme prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední rozloučení s Janem Jinderlem mladším

foto

8. října 2013 • 10:45

V pátek 11. října 2013 se od 8:30 hodin uskuteční v obřadní síni českobudějovického krematoria poslední rozloučení s Janem Jinderlem juniorem, který tragicky zahynul minulou sobotu ve věku 22 let na trati druhé rychlostní zkoušky Enteria Rally Příbram 2013.

žádný příspěvek celý článek »

Oznámení ředitele 35. Enteria Rally Příbram 2013

foto

5. října 2013 • 10:30

Vážení sportovní přátelé, s hlubokým zármutkem vám musíme oznámit, že na druhé rychlostní zkoušce 35. Enteria Rally Příbram 2013 došlo k nehodě posádky st. č. 37 se smrtelným zraněním spolujezdce Jana Jinderleho jun.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Enteria Rally Příbram

foto

30. září 2013 • 08:00

Již koncem tohoto týdne se uskuteční závěrečný závod letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Enteria Rally Příbram. V minulých dnech byl zveřejněn finální seznam přihlášených posádek na tuto soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Enteria Rally Příbram

foto

11. září 2013 • 23:30

Závěrečným dílem letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích bude o prvním říjnovém víkendu Enteria Rally Příbram. Organizátoři dnes zveřejnili zvláštní ustanovení, příhlášku a časový harmonogram na příbramskou soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance s titulem v obou českých mistrovstvích

foto

17. října 2013 • 11:35

Začátkem října se účastníci Mezinárodního mistrovství České republiky v rally sjeli na závěrečný podnik tohoto seriálu, který se tradičně konal ve středočeské Příbrami. S přicházejícím podzimem se právě tam měly rozdělit poslední body potřebné k získání konečných výsledků celé letošní osmidílné série „velkých“ soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jinderle jun. nás navždy opustil

foto

7. října 2013 • 17:35

Při 35. Enteria Rally Příbram 2013 nás všechny nedobrovolně opustil mladý talentovaný navigátor Jan Jinderle jun. Tragická nehoda soutěžního vozu Škoda Fabia R2 se stala na druhé rychlostní zkoušce, kde se život Honzy navždy zastavil.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Enteria Rally Příbram ON LINE

foto

5. října 2013 • 08:00

Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích se přiblížilo ke svému konci. Závěrečným podnikem bude již tradičně Enteria Rally Příbram, kde se bude rozhodovat o absolutním titulu mistrů republiky. Průběh celé soutěže můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf chce v Příbrami oslavit titul kvalitním výkonem

foto

4. října 2013 • 11:00

Letošní mistrovský titul mezi produkčními vozy si zajistili Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou již na nedávné Barum Czech Rally Zlín. Přesto se tato dvojice Subaru Czech Duck Racing Teamu objeví i na nadcházející Rally Příbram, kde by její účinkování mělo být zejména poděkováním partnerům i fanouškům za podporu v celé sezóně.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem oslaví titul na domácím hřišti

foto

4. října 2013 • 09:00

Peugeot 208 R2 týmu Peugeot Černý Racing má před sebou start na domácí Rally Příbram. V servisu už ale bude stát i nový Peugeot 208 T16, vůz kategorie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Ropro Clio R3 Trophy: Josef Peták s prvenstvím už před startem Příbrami

foto

3. října 2013 • 10:00

Ropro Clio R3 Czech Trophy 2013 bohužel při posledním letošním závodě – Enteria Rally Příbram – nenabídne to pravé soutěžácké rozuzlení. Už před startem šestého podniku sezony se z obhajoby prvenství radují Josef Peták s Alenou Benešovou.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal se popere o titul ve třídě 5

foto

3. října 2013 • 09:00

Víkendová Rally Příbram (4. – 6. října 2013) definitivně uzavře další sezonu Citroën Racing Trophy CZ. Na startu se objeví tři vozy Citroën DS3 R3T a podruhé v sezoně i talentovaný Adam Kobliha s modelem DS3 R1B.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký chce pro značku Škoda obhájit titul i na domácí půdě

foto

30. září 2013 • 15:30

Čerství mistři Evropy Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem budou bojovat o další titul pro značku Škoda. Na 35. ročníku Rally Příbram od 5. do 6. října padne rozhodnutí o vítězi českého mistrovství v rally. Jan Kopecký má před velkým finále šanci obhájit svůj loňský domácí titul.

žádný příspěvek celý článek »

T&T se na Příbrami rozloučí s českou rally a míří do Evropy

foto

27. září 2013 • 08:15

Na říjnovou Rally Příbram pojedou Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem obhajovat vítězství ze svých zdejších posledních dvou startů v letech 2010 a 2012. Výchozí situace zde bude pro dvojici 'T&T' ještě obtížnější než v předchozích letech.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Příbram součástí Deutsche Rallye Series

foto

2. března 2013 • 17:00

V loňském roce byly součástí německé Deutsche Rallye Series Thermica Rally Lužické Hory a Rally Bohemia. Ty však neprojevily o pokračování v rámci DRS zájem a tak organizátoři vstoupili do jednání s dalšími kandídáty.

žádný příspěvek celý článek »

toplist