www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rally Liepaja - Ventspils

Seznam přihlášených posádek na Rally Liepaja-Ventspils

foto

24. ledna 2013 • 01:00

Celkem 41 posádek můžeme nalézt v seznamu přihlášených posádek na druhý díl letošního mistrovství Evropy, Rally Liepaja-Ventspils. V rámci národního šampionátu, pro který platí volnější předpisy v řadě oblastí včetně pneumatik, je přihlášeno dalších 38 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Sport plánuje starty mladíků v ME

foto

18. ledna 2013 • 15:20

Peugeot Sport připravil pro dva nejúspěšnější závodníky loňského značkového poháru 'Volant 207' pěkný dárek. Jérémi Ancian a Stéphane Lefebvre doplní Craiga Breena na soutěžích letošního mistrovství Evropy.

příspěvků: 2 celý článek »

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

foto

17. ledna 2013 • 23:55

Úspěšný pražský závodník, vítěz Bohemia rallye 2005 a někdejší absolutní vicemistr ČR v rallye Vojtěch Štajf patří se svými 134 starty v automobilových soutěžích mezi nejzkušenější soutěžní jezdce u nás. V posledních několika letech pak kromě pravidelné účasti v domácím mistrovství republiky vyhledává i soutěžácké extrémy.

žádný příspěvek celý článek »

Consani a Danzinger pojedou v Lotyšsku

foto

17. ledna 2013 • 14:40

Kategorie vozů s jednou poháněnou nápravou zatím v mistrovství Evropy slibuje zajímavou podívanou. Po vítězství na Jänner Rallye se oproti původním plánům vydá do Lotyšska Hannes Danzinger, v Pobaltí nastoupí také Robert Consani.

žádný příspěvek celý článek »

Marco Tempestini bude pokračovat na mezinárodní scéně

foto

30. prosince 2012 • 20:30

Rumunský Ital Marco Tempestini bojoval v letošní sezóně o titul v produkčních autech v rámci IRC, hlavně díky nevydařenému závěru skončil těsně pod stupni vítězů. I v roce 2013 chce pokračovat na mezinárodním poli, pojede v mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči pojede ME a na Slovensku s Fabií S2000

foto

23. prosince 2012 • 22:30

Nadchádzajúca rally sezóna 2013 sa bude pre Styllex motorsport niesť v duchu zmien a návratu na európsky šampionát. Po Jozefovi Bérešovi juniorovi dá Styllex motorsport rovnakú príležitosť ďalšiemu mladému slovenskému talentu Martinovi Kočimu. Na európske, ale aj slovenské trate vyštartuje so spolujazdcom Petrom Starý na vozidle Škoda Fabia S2000.

příspěvků: 1 celý článek »

Ukrajinský tým míří do Evropy

foto

23. prosince 2012 • 19:30

K Vitaliy Pushkarovi, který oznámil své plány na starty v mistrovství Evropy již před několika týdny, se přidává dvojice dalších jezdců z Ukrajiny, kteří by se rádi představili na evropských závodech.

žádný příspěvek celý článek »

Vitaliy Pushkar plánuje starty v mistrovství Evropy

foto

5. prosince 2012 • 15:30

Jeden z nejúspěšnějších ukrajinských jezdců současnosti, Vitaliy Pushkar, se bude i v nadcházející sezóně soustředit na mezinárodní program. Jeho prioritou totiž budou starty v mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist