www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rallye du Valais

Fotogalerie z Rallye du Valais od Marcela Žáka

foto

14. listopadu 2013 • 08:00

Závěrečným dílem letošního mistrovství Evropy byla Rallye du Valais. Závody na jihu Švýcarska se vyznačují nejen náročnými rychlostními zkouškami, ale také nádhernou přírodou kantonu Wallis, což ostatně můžete posoudit z přiložených snímků našeho spolupracovníka Marcela Žáka.

žádný příspěvek celý článek »

Breenova penalizace aneb boží mlýny přeci jen melou

foto

12. listopadu 2013 • 13:00

Hodně emocí vnesla hned v úvodu Rallye du Valais zrušená penalizace pro duo továrních jezdců Peugeotu za pozdní příjezd do ČK 2. Vyšší moc však přeci jen zasáhla, když přiměla oba navigátory k fatální chybě.

žádný příspěvek celý článek »

Esapekka Lappi vyhrál Rallye du Valais

foto

11. listopadu 2013 • 20:20

Tovární jezdec Škody Motorsport Esapekka Lappi vyhrál závěrečný díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rallye du Valais. Díky švýcarskému úspěchu se posunul na konečnou pátou příčku v hodnocení ME.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye du Valais od Marka Pléhy

foto

20. listopadu 2013 • 09:00

Závěrečným dílem letošního mistrovství Evropy byla Rallye du Valais. Závody na jihu Švýcarska se vyznačují nejen náročnými rychlostními zkouškami, ale také nádhernou přírodou kantonu Wallis, což ostatně můžete posoudit z přiložených snímků našeho spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

„Létající Fin“ Lappi vítězí v ERC finále ve Švýcarsku

foto

11. listopadu 2013 • 08:45

„Létající Fin“ Esapekka Lappi triumfoval pro značku Škoda také ve finálové soutěži letošního mistrovství Evropy ve švýcarských Alpách. Jen šest dní po úspěchu v Číně zvítězil finský talent se svým spolujezdcem Jannem Fermem na Rally du Valais s jasným náskokem. Byl to vydařený závěr mimořádně úspěšného rallyového roku značky Škoda, který byl korunován tituly v ERC a asijsko-pacifickém šampionátu (APRC).

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallye du Valais ON LINE

foto

7. listopadu 2013 • 12:00

Podledním podnikem letošního obrozeného seriálu mistrovství Evropy bude Rallye du Valais. Jak se bude dařit rozmanitému startovnímu poli na rychlostních zkouškách v jihošvýcarském horském kantonu Wallis můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi chce ve Švýcarsku na pódium

foto

5. listopadu 2013 • 14:30

Tovární posádka Škoda Esapekka Lappi/Janne Ferm chce při finálové soutěži letošního mistrovství Evropy opět na pódium. Oba Finové tak chtějí na Rally du Valais od 7. do 9. listopadu ve švýcarských Alpách navázat na úspěšnou sérii značky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye du Valais

foto

1. listopadu 2013 • 17:40

Celkem 71 dvojic můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na závěrečný díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rallye du Valais. Do závodu, který se pojede ve Švýcarsku koncem příštího týdne, se přihlásili i dva čeští piloti - Antonín Tlusťák a Jaroslav Orsák.

žádný příspěvek celý článek »

toplist