www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 13 - Valašská Rally (MČR-HA, PČR)

Bezpečnost při Valašské rally až na prvním místě

foto

9. června 2013 • 09:30

Rally, to není jen měření schopností soutěžních posádek a techniky, ale než se tak stane, taky spousta práce související se vším nezbytným, co k automobilovému klání nezbytně patří. Vrcholem pořadatelského snažení je pak bezpečnost. Nejenom posádek, pro něž je připravována náročná, ale ve své podstatě i bezpečná trať, ale především diváků a obyvatel obcí, kterými tratě rychlostních testů vedou.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Valašskou Rally

foto

9. června 2013 • 08:00

Organizátoři Valašské Rally, která bude letos zařazena do Poháru České republiky a mistrovství České republiky historických automobilů, zveřejnili v těchto dnech zvláštní ustanovení na svůj závod, který se uskuteční na tradičních tratích na začátku července.

žádný příspěvek celý článek »

Do startu Valašské rally zbývají již jen dny

foto

7. června 2013 • 08:30

Na dny se již dá počítat doba zbývající do startu XXXII. ročníku Valašské rally 2013. Ta se v okolí Valašského Meziříčí, Vsetína a Lipníku nad Bečvou uskuteční 4. - 5. července.

žádný příspěvek celý článek »

Organizátoři Valašské rally vypsali Pohár pořadatele

foto

30. května 2013 • 10:30

Letošní již dvaatřicátý ročník Valašské rally se uskuteční první prázdninový víkend. Soutěžní vozy zaburácí ve valašských kotárech v termínu 4. – 5. července 2013 a centrem oblíbené soutěže se stane opět město Valašské Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist