www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rallye Deutschland

Craig Breen jako na horské dráze – Německo nakonec nejede!

foto

20. srpna 2014 • 23:45

Craig Breen rozhodně nezažívá poklidné léto. Irský pilot, který má jako hlavní angažmá to u francouzského Peugeot Sportu, si totiž nedávno odskočil do Finska na soutěž MS, do které odstartoval se soukromým Fordem Fiesta WRC. Jenže toto odskočení v závěru rally skončilo jedním hodně tvrdým doskočením, jehož výsledkem bylo ne úplně banální zranění zad.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Deutschland

foto

26. července 2014 • 12:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích začne po letní přestávce již příští týden ve Finsku, již dnes však byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na ten následující - vzhledem ke vzdálenosti českými fanoušky hodně oblíbenou Rallye Deutschland.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

3. září 2014 • 11:00

S týdenním zpožděním způsobeným Barum Czech Rally Zlín se vracíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství světa v automobilových soutěžích, německé Rallye Deutschland. Asfaltový podnik u našich západních sousedů si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

2. září 2014 • 20:00

S týdenním zpožděním způsobeným Barum Czech Rally Zlín se vracíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství světa v automobilových soutěžích, německé Rallye Deutschland. Asfaltový podnik u našich západních sousedů si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Melichárkové na Rallye Deutschland čtrnáctí

foto

28. srpna 2014 • 12:40

Jaro a Erik Melichárekovci se pod hlavičkou Slovakia World Rally Teamu letos potřetí postavili na start podniku MS v rally a na tradičně náročné a výborně jezdecky obsazené ADAC Rally Deutschland obsadili vynikající čtrnáctou pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop v Německu sedmý

foto

26. srpna 2014 • 12:05

Po páteční první etapě pokračovala Rallye Deutschland sobotním a nedělním programem dvanácti rychlostních zkoušek na 221 ostrých kilometrech. Martin Prokop s Janem Tománkem v barvách Jipocar Czech National Teamu byli po nepříliš vydařeném vstupu do soutěže desátí, s čím se rozhodně nehodlali spokojit.

žádný příspěvek celý článek »

I mistr tesař se někdy utne... (VIDEO)

foto

23. srpna 2014 • 12:01

Německá rally měla být pro tovární tým Volkswagenu oslavným festivalem. Jenže jeho hlavní hvězda, Sébastien Ogier, stejně jako vloni ani letos po jezdeckých chybách cíl neuvidí. Podívejte se na exkluzivní video z míst, která se úřadujícímu mistru světa letos stala osudnými.

příspěvků: 1 celý článek »

Shakedown na Rallye Deutschland opanovaly Volkswageny (UPDATE)

foto

21. srpna 2014 • 13:45

Všichni tři tovární jezdci Volkswagenu opanovali dnešní shakedown na první pořádný asfaltový závod MS letošní sezóny, Rallye Deutschland. O největší rozruch se mezi vinicemi postaral Thierry Neuville, který šel se svým Hyundai i20 WRC několikrát přes střechu a nad jeho účastí v závodě visí otazník.

žádný příspěvek celý článek »

Bryan Bouffier pojede v Německu za Hyundai

foto

10. července 2014 • 11:00

Další šanci v mistrovství světa se dočká Bryan Bouffier. Jezdec, který pomáhal vyvíjet vůz Hyundai i20 WRC, se dohodl na znovuobnovení pozice testovacího jezdce u Korejské automobilky s tím, že dostane možnost v mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

toplist