www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Coates Hire Rally Australia

Sledujte Coates Hire Rally Australia ON LINE

foto

11. září 2014 • 23:30

Jen hodinu a pár minut po půlnoci středoevropského času odstartuje další díl letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Australia. Na startovní rampu se u protinožců postaví pouhých 27 posádek. Průběh celé soutěže můžete sledovat společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Australia vyhrál Kris Meeke

foto

11. září 2014 • 13:00

Oba tovární jezdci Citroënu opanovali dnešní shakedown na další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Australia. Na pětikilometrovém úseku Hydes Creek byl nejrychlejší Kris Meeke před Madsem Ostbergem, na pomyslné stupně vítězů je doprovodil vítěz nedávné Rallye Deutschland Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Australia od André Lavadinha

foto

24. září 2014 • 23:00

Zatím posledním odjetým závodem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla šotolinová Rally Australia. Na tento jinak slaběji obsazený závod se k protinožcům vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

U protinožců, přesto koly pevně na zemi

foto

10. září 2014 • 11:00

Podruhé v této sezoně zamířil Citroën Abu Dhabi World Rally Team na jižní polokouli. V Austrálii jej čeká letošní předposlední šotolinová rally. Kris Meeke - Paul Nagle a Mads Ostberg - Jonas Andersson obsadí dva vozy DS3 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist