www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rally Catalunya

Ogier v Katalánsku obhájil mistrovský titul

foto

27. října 2014 • 10:15

Vítězstvím v letošní Rally Catalunya definitivně rozhodla dvojice továrního týmu Volkswagen, Sebastien Ogier - Julien Ingrassia, o obhajobě světového titulu. Francouzské dvojici mohl jejich tažení zkomplikovat pouze jejich týmový kolega Jari-Matti Latvala na dalším Polu R WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Catalunya od André Lavadinha

foto

4. listopadu 2014 • 11:00

Ještě jednou si připomeneme zatím poslední odjetý podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Catalunya. Krásy španělských asfaltových i šotolinových rychlostních zkoušek můžete posoudit prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Vynikající výkon Martina Prokopa na Rally Catalunya

foto

27. října 2014 • 09:30

Už má za sebou lepší výsledky, co se celkového umístění v závodu týče. Třeba čtvrtá místa z Argentiny 2012 a Německa 2013. Přesto jeho nejlepší výkon za volantem Fiesty WRC přišel až tento víkend během Katalánské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

2. října 2014 • 17:15

Konec října patří tradičně španělskému dilu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Catalunya - Costa Daurada. Nejinak tomu bude i letos a vy si dnes můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek na předposlední závod aktuálního ročníku MS.

žádný příspěvek celý článek »

toplist