www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Historic Vltava Rallye

Vítězem Vltavy Myrsell, národní mistrovství patřilo Kalistovi

foto

17. května 2014 • 17:15

Závěr 23. Historic Vltava Rallye jen ztvrdil průběh sobotní etapy, žádné výsledkové překvapení už se nekonalo. Vítěznou posádkou se stali Švédové Mats Myrsell s Esko Junttilou, kteří soutěž absolvovali s vozem Porsche 911.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye od Dalibora Benycha

foto

20. května 2014 • 10:00

Historic Vltava Rallye se letos neobvykle posunula do poloviny května. Ani tato změna nepomohla k přívětivětšímu počasí, diváky pak ani nepotěšila oproti minulým ročníkům výrazně slabší jezdecká sestava. I tak se bylo možné dívat na řadu pěkných historických skvostů, jak ostatně můžete posoudit z fotogalerie Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Vltava: Jasno i mezi historiky?

foto

17. května 2014 • 14:40

Již v úvodu sobotní etapy začalo být jasněji také v průběžném hodnocení letošní Historic Vltava Rallye. K prvenstvím mezi historickými vozy jasně směřují Kalista a Švéd Myrsell.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Vltava: Závěr páteční etapy potvrdil dosavadní pořadí

foto

17. května 2014 • 10:15

Rychlostní zkoušky 4 a 5 nijak nezamíchaly pořadím 23. Historic Vltava Rallye ani 49. Rallye Šumava Klatovy. Do hry však vstoupil déšť a dílčí časy tak odpovídaly také tomu, jak si s těžkými podmínkami která posádka poradila.

žádný příspěvek celý článek »

Vltavě vládnou Kalista a Myrsell

foto

16. května 2014 • 22:15

Na první třech RZ klatovských soutěží se nejlépe vede papírovým favoritům. Klasifikaci evropského šampionátu 23. Historic Vltava Rallye ovládají Švédové Myrsell a Johnsen s vozy Porsche 911, v rámci MČR HA vévodí pořadí Kalista se Subaru Legacy.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovsko čeká pestrý květnový motoristický víkend

foto

24. dubna 2014 • 11:10

Jen necelý měsíc nás dělí od startu 49. Rallye Šumava Klatovy a 23. Historic Vltava Rallye. To je samozřejmě skutečnost, kterou mají fanoušci i závodníci dobře poznačenou v kalendáři – ostatně již přibývá přihlášek a i organizátoři postupně zrychlují tempo příprav. Klatovsko ale ve stejném termínu čeká i průjezd tradiční Rallye Wiesbaden a novinkou bude i doplnění sobotních rychlostních zkoušek o jízdu soutěže pravidelnosti.

žádný příspěvek celý článek »

toplist