www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rally Vyškov (MČR-S)

Dominik Brož: první boudu jsem udělal s traktorem

foto

30. září 2014 • 14:30

Známé pořekadlo, že jablko nepadá daleko od stromu, se přesně trefuje do talentovaného jezdce Dominika Brože. Starší příznivci české rally si jistě ihned vybaví Jirku Brože startujícího s Felicií kit carem. Nyní proudí u Brožů mladá horká rally krev a na Dominika je radost se dívat. Stejně, jako tomu bylo ve své době na jeho tátu.

žádný příspěvek celý článek »

FAS AČR odstartoval program školení posádek v poskytnutí první pomoci

foto

17. září 2014 • 13:00

V pátek 5. září proběhlo souběžně s administrativní a technickou přejímkou před vyškovskou rally školení posádek v poskytnutí první pomoci. Iniciátorem myšlenky takto školit posádky je Svaz rally Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky, který si vzal za vzor školení praktikovaná v rámci soutěží Mistrovství světa v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Vyškov

foto

3. září 2014 • 21:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Rally Vyškov, která se vrací po několikaleté pauze zpět do rallysprintového šampionátu. Ani termínová blízkost s Barum Czech Rally Zlín a kolize s Rally Košice neubrala vyškovskému podniku lesk v seznamu přihlášených, kde nechybí nikdo z uchazečů o titul.

žádný příspěvek celý článek »

Boj o mistrovskou korunu nevzdáme!

foto

18. září 2014 • 21:25

Na Hané se Martina Daňhelová s Karolínou Jugasovou vrátily do kokpitu enkového vozu Renault Clio Sport, se kterým letos ve své třídě vyhrály Valašskou Rally. Ač se děvčatům Rally Vyškov nevydařila zcela podle představ, čtvrtá příčka znamenala zisk dalších cenných bodů a také udržení postavení na čele Mistrovství ČR ve sprintrally ve třídě 8.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr: Brambora z Barumky a vítězství ve Vyškově

foto

12. září 2014 • 13:00

Dva krásné závody si na své konto připsala na přelomu prázdnin brněnská posádka Patrik Rujbr – Petra Řiháková. Nejprve P+P dokončili náročnou Barum rally a o týden později slavili vítězství v dvoukolkách na vyškovsku.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl bral ve Vyškově utrápený bronz, korunu všemu nasadila penalizace

foto

12. září 2014 • 11:00

Pozice na stupních vítězů ve své třídě znamenala vyrovnání nejlepšího výsledku této sezony, ale ani tak nebyl pilot Jaroslav Pešl se svým vystoupením na Rally Vyškov spokojen. Společně se spolujezdcem Romanem Peškem si vyjela posádka JP Motorsport teamu ve Vyškově třetí místo ve své třídě 3 a v absolutním pořadí skončila jedenáctá.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá místa pro Smékala z Barumky a Vyškova

foto

12. září 2014 • 09:00

Tři závody během jednoho měsíce absolvovala zlínská posádka Egon Smékal – Monika Hýbnerová, z toho dvakrát to bylo pódiové umístění a jedna lehčí havárie. Egon s Monikou, stejně jako mnoho dalších posádek využilo startu na sprintu v Pačejově k přípravě na Barumku. Vedle rozježdění po delší pauze mezi jednotlivými soutěžemi, usiloval Smékal na plzeňsku i o dobrý výsledek do tabulky rallysprintového mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Strom zabrzdil cestu za titulem Zedníka s Fišerem

foto

10. září 2014 • 14:00

Poslední dva týdny byly pro sympatickou posádku Petr Zedník – Pavel Fišer velmi nepříjemné. Nejprve odstoupili doma na Barum Rally a hned další týden museli znovu kapitulovat na rovněž domácí soutěži ve Vyškově. Tam to bylo navíc mnohem bolestivější. Jejich cestu za titulem ve třídě v rámci MČR ve Sprintrally totiž nekompromisně zastavil strom.

příspěvků: 1 celý článek »

Tomaštík zvítězil ve Vyškově stylem start - cíl

foto

10. září 2014 • 09:00

Rally Vyškov v kalendáři MČR ve Sprintrally pro rok 2014 původně být ani neměla, ale dobře, že se tak nakonec stalo. JT Rally Team si totiž z této rally odvezl spoustu pohárů, včetně toho nejcennějšího.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Davida Jeřábka

foto

9. září 2014 • 19:00

Rallysprintový šampionát se po několikaleté pauze vrátil zpět do Vyškova. Pouhý týden po Barum Czech Rally Zlín se posádky vydaly na Moravu na rychlé tratě Rally Vyškov. Závodu se aktivně zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník David Jeřábek, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Vyškov ON LINE

foto

6. září 2014 • 07:00

Po několikaleté odmlce se Rally Vyškov vrátila do Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Jak se bude v okolí Vyškova dařit nejen mistrovským posádkám, ale i těm v rámci Poháru České republiky, můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing před Vyškovem

foto

3. září 2014 • 16:15

Po měsíční přestávce se opět naplno rozjíždí mistrovství České republiky ve sprintrally. Jezdci týmu Duck Racing tentokrát míří do oblíbeného Vyškova, kde se sprinty pojedou po dlouhých čtyřech letech.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov zatím s osmi desítkami přihlášených

foto

3. září 2014 • 15:40

Návštěvníci právě odjeté Barum Czech Rally Zlín ještě nestačili vstřebat nasbírané dojmy a už klepe na dveře další soutěž zařazená do prestižní společnosti mistrovství České republiky. Na své si tentokrát přijdou vyznavači jednodenních sprintrally, které mají svou další zastávku naplánovanou ve Vyškově.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská rally zahajuje příjem přihlášek

foto

7. srpna 2014 • 10:00

Ticho v éteru udržovalo celou rallyovou komunitu dlouho v nejistotě. Události posledních dnů však daly všem pochybovačům, kteří konání letošní vyškovské rally zpochybňovali, jasný signál. Ke konci minulého týdne byla Svazem rally schválena zvláštní ustanovení, jejichž zveřejnění naplnilo podmínku k zahájení příjmu přihlášek. A jelikož trať „posvětil“ i zástupce Asociace jezdců rally, návrat vyškovské rally lze definitivně považovat za realitu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist