www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Wales Rally GB

Sébastien Ogier vyhrál Wales Rally GB

foto

15. listopadu 2015 • 16:00

Sébastien Ogier korunoval další mistrovskou sezónu vítězstvím na závěrečném zavodě ve Velké Británii. Wales Rally GB opanoval suverénním způsobem start-cíl, když tentokráte nedal svým soupeřům šanci podobnou chybou jako ve Španělsku.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Wales Rally GB

foto

27. října 2015 • 10:00

V těchto dnech byl odtajněn seznam přihlášených posádek na závěrečný díl letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude přesně za tři týdny tradiční šotolinová Wales Rally GB, která bude mít i letos centrum v Deeside.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Wales Rally GB od André Lavadinha

foto

19. listopadu 2015 • 19:15

Ještě jednou se vrátíme k poslednímu podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Wales Rally GB, a to prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha, který se na ostrovní podnik provázející tradičně nepříznivé počasí vydal i v letošním roce.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop ve Walesu nakonec jednadvacátý, v sezoně jedenáctý

foto

16. listopadu 2015 • 11:15

Po sobotní nešťastné havárii na spojovacím úseku mezi měřenými rychlostními zkouškami Wales Rally GB se Martin Prokop s Janem Tománkem propadli na 23. místo celkové klasifikace.

příspěvků: 1 celý článek »

Citroën Racing čeká finálový sprint

foto

12. listopadu 2015 • 09:00

S pěti pódiovými umístěními, navíc i s jedním double v Argentině se Mads Østberg a Kris Meeke vydají na trať s cílem uhájit druhou pozici v Poháru konstruktérů světového šampionátu při závěrečné rally sezony. Posádky na DS 3 WRC míří do Walesu se čtyřbodovým náskokem, který má tým na druhém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Tempestini, Veiby & Folb v bitvě o juniorské podium

foto

12. listopadu 2015 • 08:00

Poslední část sedmidílného kalendáře FIA Junior WRC, Wales Rally GB, má punc skutečného finále i pro piloty juniorského pelotonu. Celkem osm vozů DS 3 R3-Max zasáhne do finálových bojů. Ital Simone Tempestini, který vyhrával v Polsku, Ole Christian Veiby, jež zabodoval na pódiu v Monte Carlu a Finsku, a Terry Folb, druhý ve Francii a Španělsku, ti všichni mají šanci na celkově druhé místo ve FIA Junior WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist