www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS a P2+ - Rally Jeseníky (RSS)

Ondřej Bisaha s Petrem Pížou si v Jeseníkách spravili chuť

foto

29. září 2015 • 18:00

Po mimořádně smolné Barum rally, kde Ondřej Bisaha s Petrem Pížou kvůli odstoupení v závěrečném servisu přišli o titul v MČR v rámci dvoukolek, si kroměřížský tandem spravil chuť na rallysprintu ve Šternberku. Posádka bílo-zlaté DS3 R3T Max na Rally Jeseníky vyhrála kategorii 2WD ještě suverénněji než na předchozí jednodenní rally v Pačejově a udělala zásadní krok k zisku celkového prvenství v letos nově vypsané Rallysprint Sérii.

žádný příspěvek celý článek »

Karel a Radomír Kupcovi – bratři jak se patří

foto

27. září 2015 • 10:00

Za sebou mají úspěšné starty v autokrosu i na volných podnicích rally. Letos poprvé nakoukli i do rallysprintové série a v Jeseníkách okamžitě zaujali svými výkony. O koho jde? Bratrská dvojice Karel a Radomír Kupcovi, kde každý chce řídit auto.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky 2015 ovládl Odložilík, stříbro vybojoval Dohnal

foto

19. září 2015 • 22:00

Pohár pro absolutního vítěze 9. ročníku nezvykle prosluněných Jeseníků si po deštivé noci odváží dvojice Roman Odložilík - Martin Tureček. Ta si pro první místo v absolutním pořadí dojela s vozem Ford Fiesta R5 a s náskokem 10,1 vteřiny. Z mimořádně těsné bitvy o druhé místo nakonec jako vítěz vzešel Jan Dohnal a třetí místo získal Karel Trněný.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Jeseníky

foto

15. září 2015 • 16:00

Již koncem tohoto týdne bude pokračovat letošní ročník Rally sprint série i mistrovství České republiky v automobilových soutěžích historických vozů. A jak ukazuje seznam přihlášených posádek, určitě se bude na Rally Jeseníky nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Babí léto v Jeseníkách

foto

2. října 2015 • 07:00

Koncem září do našich luhů a hájů dorazilo babí léto. A tak nastal čas, aby pořadatelé známého Šternberského Ecce homo připravili již devátý ročník Rally Jeseníky. Kromě letošních novinek v podobě Rallysprintserie a Poháru 2+ se na tratích proháněly i vozy Mistrovství ČR historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

V Jeseníkách Gargulák, Koutek a Šopík na bedně, Mika nedojel

foto

26. září 2015 • 19:45

Rally Jeseníky byly dalším zastavením v rallysprintové sérii, kde startovaly posádky využívající vozů Minařík racing teamu. Nejvíce se dařilo Petru Gargulákovi, ale s pohárky odjeli i Radim Koutek a Jaroslav Šopík. Zklamaný odjížděl ze Šternberka Pavel Mika.

žádný příspěvek celý článek »

Jindřich Štolfa: Jesenícké erzety měly svůj specifický charakter

foto

26. září 2015 • 13:00

Předposlední soutěž letošní Rally sprint série se odehrála při 9. ročníku Rally Jeseníky. Trať měřila 338 kilometrů, z toho osm erzet třiasedmdesát. Je už všeobecně známo, že absolutními vítězi se stali Roman Odložilík s Martinem Turečkem na Fordu Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

Napínavé Jeseníky Petáka napnuly

foto

23. září 2015 • 12:00

Čtvrtá soutěž populárních pohárových závodů, které přinášejí hodně vyrovnané souboje, se odehrála na tratích 9. Rally Jeseníky. Josef Peták s Alenou Benešovou vyráželi na Rally Jeseníky v roli průběžně vedoucí posádky XTG Opel Adam cupu s cílem udržet si před finálovými soutěžemi toto umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky: Pohárová bitva o vteřinky

foto

23. září 2015 • 10:00

To tu ještě nebylo. Až do posledních metrů Rally Jeseníky pohárové Adamy bojovaly o čelní příčky. O vítězství Petra Vraje před druhým Radkem Hůlou nakonec rozhodovalo jen sedm desetin, mírným překvapením byla i třetí příčka Roberta Hordossyho. Šest cupových Opelů se v cíli seřadilo v pouhých 26,7 vteřinách…

žádný příspěvek celý článek »

KM Racing s Kúrkom na Rally Jeseníky

foto

18. září 2015 • 10:00

Rally Jeseníky s centrom v Šterberku. Ďalšie z rally podujatí na ktorom budú mať možnosť diváci sledovať súťažnú posádku KM Racing Slovakia. Predposledné kolo českého rallysprintového seriálu privíta na svojich tratiach tratiach takmer stovku súťažných posádok.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing na Rally Jeseníky s Fordom Fiesta R5

foto

15. září 2015 • 18:00

Slovenský KL Racing Rally Team počas Rally Jeseníky predstaví s Fordom Fiesta R5, s ktorým odštartuje posádka Kukučka - Mozner mladší. Okrem tejto dvojice sa vo farbách tímu predstaví aj Pavoľ Cireň na Renaulte Clio.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Gargulák - jablko nepadlé daleko od stromu

foto

19. srpna 2015 • 09:00

O tom, že jablko nepadá daleko od stromu, lze mluvit i v případě rodiny Gargulákových. Syna slavného závodníka Michala Gaguláka můžeme už tři roky vídat za volantem ostrého závodního auta. Letos je to v Hondě Civic Vti.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Jeseníky

foto

17. srpna 2015 • 15:00

Již za měsíc bude v okolí Šternberka pokračovat letošní ročník Rally sprint série a poháru 2+. V těchto dnech zveřejnili organizátoři z AMK Ecce Homo zvláštní ustanovení i časový harmonogram na Rally Jeseníky, které si můžete od dnešního dne prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

toplist