www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Rally Lužické Hory (Pohár ČRR)

S defektem, ale poprvé letos v cíli…

30. června 2006 • 02:00

Po loňské úspěšné sezóně, která Roberta Čonku s Karlem Hejným korunovala šampióny nabité třídy SA1 ČMPR, byl vstup do té letošní trochu rozpačitý. Rallye Ecce Homo skončila pro posádku díky poruše převodovky dřív než začala, první ostré kilometry tak posádka absolvovala až v červnu na těžké Rallye Lužické hory.

žádný příspěvek celý článek »

Halalovi se na domácí trati nedařilo

28. června 2006 • 12:20

Notnou dávku zklamání přinesla Janu Halalovi a Daliboru Štěpánovi uplynulý víkend domácí soutěž Rally Lužické hory. Oba se dlouhodobě podíleli na přípravách soutěže, Jan Halala poskytl svůj podnikatelský objekt...

žádný příspěvek celý článek »

Lužické hory versus Iva Víchová 2:0

28. června 2006 • 04:00

Takto by se dal charakterizovat druhý start Ivy Víchové na Rallye Lužické Hory. Pravda oproti loňsku došlo k několika změnám a to hlavně na sedadle spolujezdce, kde se stejně jako na Matadorce objevil téměř domácí Josef Král, i účast v soutěži byla podstatně delší než v loňském roce, ale Favorit bohužel cíl soutěže opět nespatřil.

žádný příspěvek celý článek »

Lesk a bída VSV rallye teamu

28. června 2006 • 01:00

Skvělé časy a neskutečná smůla provázela obě posádky VSV rallye teamu devátým ročníkem Rally Lužické hory. Jak Pavel Stráský, tak i Michal Habart přišli vinou technických problémů o lepší umístění a výtečně rozjetý závod tak pro ně v cíli mírně zhořkl.

žádný příspěvek celý článek »

Vláďa Berger se vrací na místo činu

14. června 2006 • 08:40

Když roce 1984 vyhrál Vladimír Berger se spolujezdcem Peterou absolutně oblastní Rallye Lužické hory, určitě netušil, že se do Hrádku nad Nisou vrátí za dvaadvacet let opět bojovat o absolutní prvenství.

žádný příspěvek celý článek »

toplist