www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 15 - The Most Rallysprint Exhibition

Premiérový rally sprint na mosteckém okruhu ovládl Antonín Tlusťák

foto

14. listopadu 2015 • 23:00

Nultý ročník závodu The Most Rally Sprint, který hostil v pátek a dnes areál mosteckého autodromu a polygonu, ovládla posádka Antonín Tlusťák s navigátorem Ivo Vybíralem na nové Škodě Fabii R5. Na druhém místě za nimi zaostali o bezmála 40 vteřin Jiří Navrátil se spolujezdcem Josefem Králem s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX.

příspěvků: 1 celý článek »

Mostecká exhibice se rozšiřuje o slalomovou zkoušku!

foto

11. listopadu 2015 • 10:00

Přestože formát blížící se The Most Rallysprint Exhibition je už nějaký čas známý, rozhodli se pořadatelé této nové akce pro ještě jednu novinku zaměřenou mimo jiné na amatérské jezdce. Jakýmsi „závodem po závodě“ totiž bude zkouška konaná podle slalomových předpisů a zúčastnit se jí budou moci jak licencovaní jezdci, tak amatéři bez licence.

žádný příspěvek celý článek »

Přihlášky na rally exhibici v Mostě se sbíhají, nechybějí známá jména

foto

6. listopadu 2015 • 14:20

Premiérový ročník rallyové exhibice na mosteckém autodromu v sobotu 14. listopadu se kvapem blíží a finální podobu už dostává kompletní program. Kromě samotného závodu na diváky čeká řada dalších zážitků více či méně spojených s motosportem.

žádný příspěvek celý článek »

Autodrom Most zve na premiérovou rally exhibici

foto

29. října 2015 • 21:15

Doby, kdy bylo závodění v Mostě výhradně spojeno s okruhy, jsou dávno pryč. Tamější autodrom je dnes multifunkčním areálem, který skýtá možnosti pro řadu motoristických disciplín. A právě díky tomu nyní mostečtí organizátoři přicházejí s nultým ročníkem exhibice s rallysprintovým formátem.

žádný příspěvek celý článek »

Ponďa na The Most Rally Sprint

foto

19. listopadu 2015 • 16:10

O víkendu se Ponďa se svým týmem zúčastnil nultého ročníku The Most Rally Sprint Exhibition, který se pořádal na mosteckém autodromu. Závod byl velice profesionálně připraven a za to se musí organizátorům vyseknout veliká poklona.

žádný příspěvek celý článek »

Slavnostní start premiérové rally přilákal na mostecké náměstí stovky lidí

foto

13. listopadu 2015 • 23:20

Několik stovek lidí přilákal v pátek v podvečer na centrální 1. náměstí v Mostě slavnostní start nultého ročníku závodu The Most Rally Sprint, který má premiéru v areálu mosteckého autodromu a polygonu. Divákům se předvedly všechny soutěžní posádky se svými nablýskanými vozy, prohlédnout si mohli i okruhový truck Buggyra Davida Vršeckého či dakarský speciál Tatra Martina Kolomého.

žádný příspěvek celý článek »

toplist