www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Rallye Monte Carlo

Fotogalerie z Rally Sweden od André Lavadinha

foto

19. února 2016 • 18:00

I přes velké problémy před zahájením se nakonec letošní druhá soutěž mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, odehrála vesměs v zimních podmínkách. Což ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

3. února 2016 • 17:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a v průběhu celé soutěže jsme tak mohli shlédnout sluncem prosluněné zkoušky, ale i sníh a led, byť tentokráte v omezenějším rozsahu, než by bylo záhodno. Což ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Jörga Ullmanna

foto

28. ledna 2016 • 01:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a v průběhu celé soutěže jsme tak mohli shlédnout sluncem prosluněné zkoušky, ale i sníh a led, byť tentokráte v omezenějším rozsahu, než by bylo záhodno. Což ostatně můžete posoudit ze snímků našeho redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Dalibora Benycha

foto

26. ledna 2016 • 03:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a v průběhu celé soutěže jsme tak mohli shlédnout sluncem prosluněné zkoušky, ale i sníh a led, byť tentokráte v omezenějším rozsahu, než by bylo záhodno. Což ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem letošní Rallye Monte Carlo podle očekávání Sébastien Ogier

foto

24. ledna 2016 • 13:10

Dle očekávání se stal vítězem letošního ročníku Sébastien Ogier. Úřadující mistr světa zvítězil s téměř dvouminutovým náskokem, když získal i tři bonusové body za vítězství v power stage. Druhý skončil další jezdec Volkswagenu Andreas Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči a Gekon Racing šestí na Monte

foto

27. ledna 2016 • 23:00

Gekon Racing má už za sebou letošní debut. Na slavné Rallye Monte Carlo startoval s jejich vozem Citroën DS3 R3T košický jezdec Martin Koči. Bohužel i přes slibná očekávání a výborné časy v RZ druhého dne jim defekt a technický problém v závěru třetího dne přinesl až šestou příčku v hodnocení WRC3.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný debut pro Peugeot Rally Academy

foto

25. ledna 2016 • 23:30

Přestože se jednalo o jejich první start v Rallye Monte-Carlo, nechvalně proslulé svou náročností, obě posádky Peugeot Rally Academy prošly první soutěží v sezóně bez zaváhání a dostály svému postavení loňských vítězů 208 Rally Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Gekon Racing se vrací do světového šampionátu

foto

22. ledna 2016 • 11:00

Po úspěšném tažení juniorským šampionátem 2015 s finskou posádkou nebude milovická stáj Gekon Racing chybět na světových tratích ani v letošní sezoně. Do kokpitu vozu Citroën DS3 R3T se po roční pauze vrací košický jezdec Martin Koči.

žádný příspěvek celý článek »

Na shakedownu Rallye Monte Carlo nejrychlejší Meeke

foto

20. ledna 2016 • 19:05

Soutěžácká sezona 2016 při absenci Jänner Rallye tentokrát klepala na dveře o něco déle, přesto se všichni dočkali – legendární Monte, úvodní soutěž letošního mistrovství světa, nepřímo odstartoval shakedown. Na něm si nejlépe vedl Kris Meeke.

příspěvků: 1 celý článek »

Peugeot Rally Academy ve WRC

foto

19. ledna 2016 • 19:00

Ve čtvrtém roce své existence zahájí Peugeot Rally Academy novou etapu se špičkovou sestavou z loňského 208 Rally Cupu: José Suarez/Candido Carrera (Peugeot 208 T16, WRC2) a Jordan Berfa/Damien Augustin (Peugeot 208 R2, WRC3), kteří vstupují do programu vybraných soutěží Mistrovství světa FIA v rallye (WRC) 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Hubert Ptaszek pojede všech 14 závodů MS ve WRC2

foto

6. ledna 2016 • 08:00

Polský mladík Hubert Ptaszek se představí na všech čtrnácti soutěžích mistrovství světa v automobilových soutěžích v nadcházející sezóně. Při startech v rámci kategorie WRC2 vystřídá dva soutěžní speciály kategorie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam zaregistrovaných týmů do MS 2016

foto

5. ledna 2016 • 21:00

Zatím sedm týmů se přihlásilo do mistrovství světa pro přístí sezónu. V nadcházejícím roce jsou zaregistrované pouze tři značky, Citroën již dříve oznámil, že bude v roce 2016 pauzírovat.

žádný příspěvek celý článek »

Elfyn Evans potvrzen s Fiestou R5 pro Monte a Švédsko

foto

5. ledna 2016 • 19:30

Poslední dvě sezóny strávil Elfyn Evans ve speciálu WRC v rámci továrního týmu M-Sport, minimálně pro začátek nadcházející sezóny přechází o kategorii níž. Rok 2016 započne v rámci seriálu WRC2 v rámci propagace upgradované verze Fiesty R5.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

30. prosince 2015 • 16:00

Dnes byl konečně zveřejněn seznam přihlášených posádek na zahajovací podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterou bude tradiční Rallye Monte Carlo. Na horské cestičky nad monackým knížectvím se po dlouhé době nevydá žádná česká posádka, tuzemskou rally scénu bude zastupovat jen Lukáš Kostka na pozici spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

toplist