www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Rally Sweden

Fotogalerie z Rally Sweden od Toma Buyse

foto

17. února 2016 • 18:07

I přes velké problémy před zahájením se nakonec letošní druhá soutěž mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, odehrála vesměs v zimních podmínkách. Což ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier opět kraloval a opanoval Švédskou Rally

foto

14. února 2016 • 14:00

Úřadující světový šampion Sébastien Ogier má nakročeno k dalšímu titulu mistra světa. Po lednové Rallye Monte Carlo kraloval i na 'zimní' Švédské Rally, opět získal plný počet bodů a v celkovém hodnocení seriálu utíká všem svým soupeřům.

žádný příspěvek celý článek »

Švédská Rally se pojede (doufejme)

foto

8. února 2016 • 14:00

Zatímco ještě včera to vypadalo na definitivní zrušení Švédské rally, po příznivější předpovědi meterologů se organizátoři druhého dílu letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích rozhodli zariskovat a uspořádat podnik, byť s výraznými škrty v harmonogramu.

příspěvků: 1 celý článek »

Také Švédské rally hrozí zrušení

foto

7. února 2016 • 23:00

Obdobně jako zahajovacímu podniku mistrovství Evropy, lotyšské Rally Liepaja, také druhému podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích hrozí zrušení kvůli nepříznivému počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda slaví na Švédské rally umístění na stupních vítězů

foto

15. února 2016 • 08:00

Tým Škoda Motorsport odstartoval na Švédské rally do sezóny 2016 s místy na stupních vítězů. Při druhém podniku FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2) dojel Pontus Tidemand, který při své domácí rally poprvé nastoupil s novým spolujezdcem Jonasem Anderssonem, na druhém místě v klasifikaci WRC 2.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport: po jedenácti letech comeback na MS ve Švédsku

foto

9. února 2016 • 13:40

Škoda Motorsport slaví po jedenácti letech comeback na mistrovství světa v rally ve Švédsku. Úspěšný tým vstoupí od 12. do 14. února se svými továrními jezdci Pontusem Tidemandem a Esapekkou Lappim do boje o titul ve FIA mistrovství světa v rally 2016 (WRC 2) na ledě a sněhu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Sweden

foto

21. ledna 2016 • 14:00

Organizátoři druhého podniku letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, v těchto dnech zveřejnili oficiální finální verzi seznamu přihlášených. Na něm figuruje i polský pilot Robert Kubica, jehož start ve Švédsku je i nadále zahalen tajemstvím.

žádný příspěvek celý článek »

toplist