www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - PZM Rally Poland

Rally Poland oficiálně zůstává v mistrovství světa

foto

31. října 2016 • 12:30

I přes odchod hlavního partnera Lotos a konec soutěžní kariéry Roberta Kubicy zůstává Rally Poland v kalendáři mistrovství světa. Dopomohlo jí k tomu inezařazení Rally China pro nadcházející sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PZM Rally Poland od André Lavadinha

foto

25. července 2016 • 15:00

O prvním červencovém víkendu se u našich severních sousedů uskutečnil další ročník PZM Rally Poland. I letos byla na rychlých šotolinových tratích v okolí Mazurských jezer spousta událostí ke sledování. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Po smůle Tänaka vyhrál Rally Poland Andreas Mikkelsen

foto

3. července 2016 • 14:00

Estonský mladík Ott Tänak mířil k překvapivému vítězství na letošní Rally Poland, nakonec se jej však nedočkal. Na předposlední rychlostní zkoušce totiž dostal defekt, ztratil více než čtyřicet vteřin a byl tak nucen přepustit první příčku Andreasi Mikkelsenovi.

žádný příspěvek celý článek »

Na shakedownu před PZM Rally Poland byl nejrychlejší Ogier, Koči boural

foto

30. června 2016 • 17:00

Úřadující světový šampion a zároveň jediný historický vítěz 'světového' Rally Poland Sébastien Ogier vyhrál dnešní shakedown před dalším ročníkem polské soutěže. 3,38 km dlouhý úsek Lubiewo zajel průměrnou rychlostní přesahující 135 km/h. Test byl opožděn kvůli neukázněným divákům. Samotný průběh pak poznamenala havárie Martina Kočiho, oba členové posádky byli odvezeni do nemocnice na pozorování.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Poland

foto

9. června 2016 • 08:00

Celkem 67 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených na červencovou Rally Poland. Při absenci Martina Prokopa i na Bohemii startujícího Jana Kopeckého zastupuje Českou republiku jen Lukáš Kostka jako spolujezdec slovenského pilota Martina Kočiho.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PZM Rally Poland od Toma Buyse

foto

11. července 2016 • 10:00

O prvním červencovém víkendu se u našich severních sousedů uskutečnil další ročník PZM Rally Poland. I letos byla na rychlých šotolinových tratích v okolí Mazurských jezer spousta událostí ke sledování. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PZM Rally Poland od Jörga Ullmanna

foto

10. července 2016 • 16:00

O prvním červencovém víkendu se u našich severních sousedů uskutečnil další ročník PZM Rally Poland. I letos byla na rychlých šotolinových tratích v okolí Mazurských jezer spousta událostí ke sledování. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Bývalý jazdec Rufa Sport teamu víťazom JWRC v Poľsku

foto

10. července 2016 • 14:00

Rumun Simone Tempestini spoločne so spolujazdcom, Talianom Giovannim Bernacchinim vybojovali v rámci práve ukončenej PZM Rally Poland 2016 víťazstvo v rámci kategórie JWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Polský start Martina Kočiho zhatila těžká havárie

foto

9. července 2016 • 15:00

Martin Koči s Lukášem Kostkou odjížděli na Polskou rally s velkým odhodláním. Neskrývali na rychlých a oblíbených polských tratích ambice uspět co nejlépe a získat maximum možného. Nakonec pro posádku Styllex motorsport vše skončilo dříve, než to vlastně začalo...

žádný příspěvek celý článek »

Suninen zajistil značce Škoda páté vítězství v řadě

foto

4. července 2016 • 09:00

Nejprve velké horko a prach, pak déšť a bláto a k tomu ještě drama: posádka vozu Fabia R5 Teemu Suninen/Mikko Markkula se vypořádala se všemi výzvami a zajistila značce Škoda páté vítězství v řadě v soutěži seriálu FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2).

žádný příspěvek celý článek »

JWRC 2016 s Martinem Kočim pokračuje v Polsku

foto

28. června 2016 • 19:00

Po vítězném hattricku ve „dvoukolkách“ na českých tratích (Šumava, Český Krumlov, Hustopeče) a 2. místě na MS v kategorii juniorů v Portugalsku čeká na posádku týmu Styllex motorsport Martin Koči – Lukáš Kostka v rychlém sledu druhé juniorské klání. Kalendář JWRC (stejně jako seriál WRC3) obsahuje Polskou rally, která se uskuteční ve dnech 30. června – 3. července 2016.

žádný příspěvek celý článek »

toplist