www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Neste Rally Finland

Kris Meeke vyhrál Neste Rally Finland

foto

31. července 2016 • 20:00

Britský jezdec Kris Meeke si připsal další vítězství na soutěži MS v této sezóně a stal se prvním britským jezdcem historie, který opanoval finskou soutěž mistrovství světa, která bývala po dlouhá léta doménou severských jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Neste Rally Finland od André Lavadinha

foto

14. srpna 2016 • 19:05

O posledním červencovém víkendu se na severu Evropy uskutečnil další ročník Neste Rally Finland. I letos byla na rychlých šotolinových tratích v okolí Jyväskylä spousta událostí ke sledování. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi/Ferm pokračují ve vítězné sérii značky Škoda

foto

4. srpna 2016 • 11:00

Velký úspěch značky Škoda na Finské rally. Na přehlídce jízdy na plný plyn v lesích středního Finska, nejrychlejší rally v kalendáři FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2), dominovali dění ve třídě WRC 2 piloti vozů Škoda. „Létající Finové“ Esapekka Lappi/Janne Ferm zopakovali s vozem Fabia R5 své vítězství z loňského roku.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči dokončil Finskou rally v rámci Rally2

foto

2. srpna 2016 • 08:00

Třetí díl juniorského šampionátu na Neste Rally Finland skončil pro Martina Kočiho a Lukáše Kostku bez výraznějšího bodového zisku. Dvojice Styllex motorsportu byla se svým Citroënem DS3 R3T Max klasifikována, po výpadku v rámci druhé etapy, na sedmém místě JWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa-cky Simone Tempestini opäť úspešne v JWRC

foto

1. srpna 2016 • 15:00

Na práve skončenej Neste Oil Rally Finland 2016 dojazdil bývalý jazdec slovenského Rufa Sport Teamu na druhom mieste v rámci FIA Junior World Rally Championship.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství pro Meekea, pódium pro Breena - víkend snů pro Abu Dhabi Total WRT

foto

1. srpna 2016 • 14:00

Víkend snů má za sebou Abu Dhabi Total WRT tým po Rally Finsko, na které startoval ve svém omezeném programu sezony WRC. Stejně jako v Portugalsku se podařilo dvojici Kris Meeke a Paul Nagle vyhrát, tentokrát na vůbec nejrychlejším podniku kalendáře WRC s dosaženou průměrnou rychlostí přes 126 km za hodinu.

žádný příspěvek celý článek »

Volkswageny opanovaly shakedown na Neste Rally Finland

foto

28. července 2016 • 12:15

Všichni tři jezdci Volkswagenu Motorsport opanovali dnešní shakedown na osmý díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Neste Rally Finland. 4,3 km dlouhý úsek Ruuhimäki, kde si před dvěma lety poranil záda Craig Breen, prolétl nejrychleji domácí Jari-Matti Latvala.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Styllexu jede do Finska pro sebevědomí i body

foto

27. července 2016 • 15:00

Neste Rally Finland zahájí druhou polovinu letošního světového šampionátu, v případě juniorského mistrovství bude finský podnik jeho třetím pokračováním. Mezi deseti dvojicemi JWRC najdeme v seznamu přihlášených i posádku Martin Koči - Lukáš Kostka. Jejich soutěžním nářadím bude opět Citroën DS3 R3T Max stáje Gekon Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Finská rally: Škoda je připravena na "formuli 1 v lese"

foto

26. července 2016 • 18:00

Škoda odstartuje do druhé části „rychlého léta“ ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2) s větrem v zádech. Tři týdny po Polské rally je od čtvrtka na programu další ultrarychlá rally na šotolině, Finská rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist