www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Circuit of Ireland Rally (JERC)

Circuit of Ireland se příští rok neuskuteční

foto

27. července 2016 • 16:40

Poslední tři roky byla Circuit of Ireland zařazena do seriálu mistrovství Evropy. Asfaltový závod patřil k atraktivnějším závodům ME, zároveň však také k nejdražším. A právě kvůli financím se příští ročník neuskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Chris Mellors vyvíjí Proton do kategorie R5

foto

29. dubna 2016 • 10:00

Vůz Proton Satria Neo S2000 patřil k nejexotičtějším projektům dnes již mrtvé kategorie S2000. Stál za ním britský tým MEM Chrise Mellorse, který momentálně připravuje vůz do kategorie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Circuit of Ireland od Svena Kolluse

foto

14. dubna 2016 • 13:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil druhý díl letošního seriálu mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Circuit of Ireland. Jak to vypadalo na úzkých cestách rychlostních zkoušek vedoucích různými oblastmi severního Irska můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Craig Breen dvojnásobným vítězem Circuit of Ireland Rally

foto

10. dubna 2016 • 17:30

Craig Breen po roce zopakoval triumf na své skoro-domácí rally. Irský pilot využil náskok vybudovaný během první etapy, když se na něj po defektu a špatné volbě pneumatik začal dotahovat Polák Kajetanowicz. Breen se musel naplno snažit až do konce rally, vedení ale nakonec udržel. Triumf je pro něj o to cennější, že ještě krátce před startem rally nebylo jisté, zda se mu soutěž s privátní DS3 R5 podaří zafinancovat.

žádný příspěvek celý článek »

Elfyn Evans nejrychlejší na kvalifikaci v Irsku

foto

7. dubna 2016 • 19:05

Tovární jezdec M-Sportu Elfyn Evans byl nejrychlejším jezdem na kvalifikační zkoušce před Circuit of Ireland Rally, druhou soutěží letošního mistrovství Evropy. O bezmála pět sekund porazil úřadujícího evropského šampiona Kajetana Kajetanowicze, třetí nejlepší čas patří Alastairu Fischerovi. Všichni startují na Fordech Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož pokořil Circuit of Ireland Rally

foto

19. dubna 2016 • 18:00

Premiéru v juniorském mistrovství Evropy má úspěšně za sebou posádka týmu TMS Turnov Dominik Brož – Petr Těšínský. V irském Belfastu si česká dvojice dojela pro 5. místo mezi juniory.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus&Trunkát v Irsku: Banbridge osudná podruhé

foto

11. dubna 2016 • 18:00

Stejně jako loni si v sobotu odpoledne připadali u trati Circuit of Ireland Rally Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem. Jejich Škoda Fabia R5 totiž opět uvízla v živém plotu lemujícím trať rychlostní zkoušky Banbridge. Zatímco loni přišla posádka „jenom“ o lepší výsledek, letos jí to stálo odstoupení z celé soutěže. A to z pátého místa absolutně a na poslední rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od André Lavadinha

foto

4. dubna 2016 • 09:00

O tomto víkendu bude v Irsku pokračovat mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, my se však ještě vrátíme k zahajovacímu podniku, který se uskutečnil na Kanárských ostrovech. A to prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Františka Duška

foto

26. března 2016 • 14:00

Po přesunutí Rally Liepaja na září započalo letošní mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na Kanárských ostrovech. Náročné asfaltové rychlostní zkoušky Rally Islas Canarias notně prověřily všechny soutěžní posádky, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našich stálých redakčních spolupracovníků Františka, Dagmar a Martiny Duškových.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Circuit of Ireland

foto

21. března 2016 • 20:30

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude za necelé tři týdny pokračovat při Circuit of Ireland. A díky zařazení do britského i irského šampionátu se bude v severním Irsku rozhodně nač dívat, jak ostatně naznačuje dnes zveřejněný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist