www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - SVK Rally Příbram (MČR)

Fotogalerie ze SVK Rally Příbram od Jörga Ullmanna

foto

5. října 2016 • 17:00

O uplynulém víkendu se po roční přestávce uskutečnila SVK Rally Příbram, která se i v letošním roce jela jako závěrečný podnik mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem 37. SVK Rally Příbram se stal Jan Dohnal + OHLASY

foto

2. října 2016 • 14:50

Závěrečná rychlostní zkouška za vytrvalého deště již jen definitivně potvrdila absolutní vítěze letošní 37. SVK Rally Příbram, kterými se stali Jan Dohnal s Michalem Ernstem na Fordu Focus WRC. Na druhém místě skončili Václav Pech s Petrem Uhlem, třetí pak Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na SVK Rally Příbram

foto

23. září 2016 • 00:05

Po roční pauze se do kalendáře mistrovství České republiky v automobilových soutěžích vrací příbramská soutěž. Pod patronací nového sponzora se uskuteční na tradičních rychlostních zkouškách již koncem příštího týdne a dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

37. Rally Příbram se hlásí o slovo

foto

3. března 2016 • 08:55

Po loňském neuskutečněném ročníku Rally Příbram, který po 36 letech narušil svou souvislou řadu konání populární soutěže v Příbrami, se organizační výbor již na podzim loňského roku sešel a zahájil přípravy na letošní ročník Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

Jednou nahoře, dvakrát dole

foto

18. října 2016 • 13:30

Dobrý začátek, dobrý konec, ale mezitím hromada problémů. V tomto duchu se soutěžní sezona 2016 odvíjela pro posádku MRS Racing teamu Jan Lunga – Ondřej Koubek, kteří letos vsadili na vůz Peugeot 208 R2. Už na Šumavě a v Hustopečích dílčími časy naznačovali, že se s nimi musí počítat, nepřízeň osudu však jejich ambice na medaili v Mistrovství ČR v rally rychle utnula.

žádný příspěvek celý článek »

Příbramské rozpaky Martina Vlčka

foto

7. října 2016 • 16:00

"Přesně takto nemá vypadat trať rally." Tímto poněkud přísným hodnocením zahájil svoje ohlédnutí za právě odjetou příbramskou rally Martin Vlček. Obnovení kdysi slavné středočeské soutěže patřilo k nejlepším zprávám letošní sezony, po seznamovacích jízdách ale nadšení soutěžních posádek postupně chladlo.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze SVK Rally Příbram od JNK Studia

foto

7. října 2016 • 15:00

O uplynulém víkendu se po roční přestávce uskutečnila SVK Rally Příbram, která se i v letošním roce jela jako závěrečný podnik mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím videa od JNK Studia.

žádný příspěvek celý článek »

Jarosław a Marcin Szejové - vícemistři skupiny N

foto

7. října 2016 • 14:00

Řada vítězství bratří Szejů pokračuje. Měsíc po vítězství ve skupině N na Barum Rally dosáhli Jarek a Marcin na další úspěch. Toto vítězství ale pro polskou dvojici chutná o to výjimečněji, protože týmu zajistilo titul vícemistra třídy 3. Szejovi tak zakončili druhou kompletní sezónu v Mistrovství ČR a ani letos nechybí na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš potvrdil vítězstvím titul vicemistra

foto

7. října 2016 • 13:00

Nejlepším možným způsobem zakončila sezónu Mistrovství České republiky v rallye mladá posádka hájící barvy týmu Autoklub Peugeot Rally Talent, ve složení Filip Mareš a Jan Hloušek. V závěrečném podniku šestidílného seriálu, tedy 37. SVK Rally Příbram, totiž nenašla mezi posádkami s vozy spadajícími do kategorie 2WD přemožitele a po skvělém výkonu si odvezla poháry za vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. v Příbrami nakonec stříbrný

foto

5. října 2016 • 16:15

Takto dramatický průběh Rallye Příbram už dlouho nepamatují ani velcí pamětníci automobilových soutěží. Letošní 37. ročník Rallye Příbram nabídl divákům velkou podívanou o boj na stupních vítězů až do posledních metrů soutěže. Posádka EuroOil – invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel startující s Porsche 911 GT3 vstoupila do soutěže ve velkém tempu a rychlý charakter tratí atraktivnímu Porsche vyhovoval.

žádný příspěvek celý článek »

Když bronz má cenu zlata

foto

5. října 2016 • 16:00

Lepší konec sezóny pro Klokočka Škoda Czech National Team už být nemohl: třetí místo v Rally Příbram a stříbro ve druhé etapě vyústilo v závěr, o jakém nikdo na začátku sezony ani nesnil. Bronz v celkovém hodnocení MČR 2016 vybojoval Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou na voze Škoda Fabia R5 o půl bodu a posádka startující pod hlavičkou projektu Racing 21 tak dotvořila trio Fabií R5 na pódiu českého mistrovství v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram tajenku pohárového vítěze nerozluštila

foto

5. října 2016 • 15:00

Dva dílčí závody v rámci jednotlivých etap Rally Příbram jen dokladovaly letošní vyrovnanost dvojice bojující o prvenství v rámci XTG Opel Adam Cupu 2016. Zatímco v první etapě získal maximum bodů Jerzy Tomaszczyk, druhý den zase Matěj Kamenec. Oba jezdci tak před posledním závodem mají nadále shodný počet bodů a o letošním vítězi se rozhodne při posledním klání, německé 3-Städte-Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Lapdavských na Rally Příbram vyradila porucha diferenciálu

foto

5. října 2016 • 14:30

Bratia Lukáš a Július Lapdavskí a Slovak National Hill Climb Team sa spoločne zúčastnili na poslednom kole českých rally majstrovstiev, SVK Rally Příbram 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský v Příbrami cíl smolně nespatřil, přesto je mistrem ČR

foto

5. října 2016 • 13:00

Do závěrečné soutěže Mistrovství České republiky v rally, kterou byla 37. SVK Rally Příbram, vstupovala posádka Dunovský Peugeot Rally Teamu s poměrně složitou matematickou kalkulací, která za určitých podmínek dávala šanci na zisk titulu mistrů České republiky v rally v kategorii 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team završil sezonu ziskem titulu vicemistrů ČR v rally

foto

5. října 2016 • 10:00

Pro Jana Černého byla 37. SVK Rally Příbram domácí soutěží a současně poslední rally sezony 2016, ve které získal několik stěžejních výsledků. Hned v dubnu se Honza Černý s Petrem Černohorským poprvé postavili na stupně vítězů, kdy se jim se Škodou Fabia S2000 podařilo zvítězit při Valašské Rally, a následovalo několik velmi dobrých dílčích výsledků, kdy Honza s Petrem potvrzovali, že jednoznačně patří k nejužší rallyové špičce v České republice.

žádný příspěvek celý článek »

toplist