www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rally Gunajuato México

Kris Meeke vyhrál Rally Guanajuato México

foto

12. března 2017 • 22:00

I přes infarktový závěr, který připravil všem fanouškům krátce před cílem závěrečné rychlostní zkoušky, dokázal britský jezdec Kris Meeke zvítězit v třetím podniku letošního seriálu mistrovství světa, Rally Guanajuato México.

žádný příspěvek celý článek »

První páteční sekce Rally Guanajuato México je zrušena

foto

10. března 2017 • 16:30

První páteční sekce Rally Guanajuato México, která měla odstartovat dnes v 18:28 SEČ, je bez náhrady zrušena. Jak bude přesněji vypadat dnešní program ukáží teprve následující hodiny. Pořadatelům se totiž nepodařilo včas dostat soutěžní vozy z Mexico City do Leonu.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Guanajuato México vyhrál Thierry Neuville

foto

9. března 2017 • 02:30

Shakedown na první letošní šotolinový závod mistrovství světa, Rally Guanajuato México, vyhrál Thierry Neuville. Na 5,31 dlouhém úseku zajel nejrychlejší čas při poslední jízdě, kterou jel až v závěru časového úseku, obdobně jako třetí Kris Meeke. Stejně jako na předchozích soutěžích však shakedown není příliš vypovídající.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Guanajuato México

foto

20. února 2017 • 23:30

Dnes byl konečně zveřejněn seznam přihlášených posádek na třetí díl letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, tradiční exotické Rally Guanajuato México. Na tento závod, který se pojede začátkem března, se opět přihlásil nízký počet posádek. Letošní sestava se zastavila na čísle 29.

žádný příspěvek celý článek »

Armin Kremer končí ve WRC2 a pomůže Griebelovi

foto

31. ledna 2017 • 14:40

Německý veterán Armin Kremer patřil v posledních letech k pravidelným účastníkům WRC2. Původně plánoval ve stejném seriálu pokračovat i v letošní sezóně, dokonce se představil na úvodní soutěži v Monte Carlu. Nyní se však situace kompletně obrátila.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Guanajuato México od André Lavadinha

foto

27. března 2017 • 09:00

Třetím podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Guanajuato México. Obdobně jako předchozí dva závody, i Mexiko bylo specifickým závodem, hlavně kvůli vysokým nadmořským výškám. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Tidemand vyhrál dramatický souboj v Mexiku

foto

15. března 2017 • 05:00

Po dramatickém souboji vyhrála posádka Pontus Tidemand/Jonas Andersson Mexickou rally a pokračuje tak ve vítězné sérii značky ŠKODA ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2). Po 295 měřených kilometrech triumfovala nová vedoucí dvojice celkové klasifikace mistrovství světa s náskokem 42,7 sekund před svými konkurenty, francouzskou posádkou Eric Camilli/Benjamin Veillas.

žádný příspěvek celý článek »

První vítězství pro C3 WRC

foto

13. března 2017 • 14:30

Kris Meeke a Paul Nagle potvrdili vynikající formu a udrželi pevné nervy až do cíle posledního dne Rally Mexiko. I přes opuštění trati několik zatáček před koncem závěrečné Power Stage se posádka Citroën Total Abu Dhabi WRT dočkala premiérového vítězství v rally pro C3 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Škoda Motorsport připraven na těžký test na Mexické rally

foto

8. března 2017 • 12:15

Po perfektním startu do sezóny se dvěma vítězstvími ve dvou podnicích nyní čeká na tým Škoda Motorsport ultimativní zkouška odolnosti ve FIA Mistrovství světa FIA v rally (WRC 2). Na Mexické rally musejí tovární jezdec Pontus Tidemand a jeho navigátor Jonas Andersson od čtvrtka do neděle absolvovat 370 měřených kilometrů na šotolině. Po slavnostním zahájení v hlavním městě Mexiko City se pak vystoupá až do výšky 2 737 metrů, kde bude dosaženo nejvyššího bodu letošní rally.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing se těší na mexickou šotolinu

foto

7. března 2017 • 17:30

Závodní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team i jeho jezdci Jari-Matti Latvala a Juho Hänninen se od 9. do 12. března představí na šotolinové Mexické rally. Poté, co Latvala se svým spolujezdcem Miikkou Anttilou vybojovali na Švédské rally vůbec první vítězství pro Toyotu v mistrovství světa v automobilových soutěžích FIA od roku 1999, vládne v týmu pozitivní nálada.

žádný příspěvek celý článek »

toplist