www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Tour de Corse - Rallye de France

Thierry Neuville na Korsice prolomil letošní smůlu

foto

9. dubna 2017 • 20:20

Vítězem letošní Korsické rally se stal Thierry Neuville na továrním voze Hyundai i20 WRC. Belgický pilot tak nakonec při třetím pokusu prolomil dosavadní smůlu, která jej provázela v předchozích podnicích sezóny a dotáhnul své tažení až ke zdárnému konci na nejvyšší stupeň vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Tour de Corse

foto

16. března 2017 • 14:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na další podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích, Tour de Corse, který se pojede na stejnojmenném francouzském ostrově, tentokráte v jarním termínu o prvním dubnovém víkendu. Na seznamu přihlášených najdeme také úřadujícího českého šampiona Jana Kopeckého.

žádný příspěvek celý článek »

Start Pola WRC 2017 stále není vyloučen

foto

12. ledna 2017 • 12:00

Přestože nezústal během posledních dvou měsíců minulého roku při 'zemětřesení' ve Volkswagen Motorsport kámen na kameni, i nadále není vyloučena možnost startu nového Pola WRC 2017. Naopak, stále se o tom intenzivně jedná.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tour de Corse od André Lavadinha

foto

10. května 2017 • 15:00

Ještě jednou si připomeneme jeden z mála asfaltových závodů mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se uskutečnil na malebném francouzském ostrově Korsika. Průběh zatáčkami poseté Tour de Corse si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči po náročnej Rally Korzika

foto

13. dubna 2017 • 10:00

Juniorský vicemajster sveta v rally (FIA JWRC) Martin Koči z tímu Styllex-L Racing (vozidlo Škoda Fabia R5) nedokončil uplynulý víkend podujatie Majstrovstiev sveta v rally (FIA WRC) na Korzike. Che Guevara Energy Drink Tour de Corse preňho skončila na 5. rýchlostnej skúške v sobotu nehodou, z ktorej vyviazli so spolujazdcom Lukášom Kostkom bez zranení.

žádný příspěvek celý článek »

Korsická rally: jasné vítězství Andrease Mikkelsena

foto

10. dubna 2017 • 16:30

Andreas Mikkelsen se spolujezdcem Andersem Jæger-Synnevaagem zvítězila s vozem Škoda Fabia R5 na Korsické rally v kategorii WRC 2 neohroženě stylem start-cíl. Druhá tovární posádka, Jan Kopecký a Pavel Dresler, po problémech s řízením během prvního dne nakonec skončila po stíhací jízdě na 7. místě v kategorii WRC 2. Připsala si tím důležité body do šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Korsická rally: Andreas Mikkelsen je nadále měřítkem pro ostatní

foto

8. dubna 2017 • 21:25

Andreas Mikkelsen a spolujezdec Anders Jæger - Synnevaag se ve voze Škoda Fabia R5 ve velmi konkurenční kategorii WRC 2 nenechali sesadit z prvního místa.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Mikkelsen suverénně ve vedení

foto

8. dubna 2017 • 18:00

Andreas Mikkelsen a Anders Jæger-Synnevaag byli po první etapě s vozem Škoda Fabia R5 s náskokem ve vedení ve třídě WRC 2 Korsické rally.

žádný příspěvek celý článek »

Koči a Styllex-L Racing odchádzajú na svetovú rally

foto

6. dubna 2017 • 21:12

Úradujúci juniorský vicemajster sveta v rally (FIA JWRC) a čerstvý víťaz Rally Rožňava Košičan Martin Koči odchádza v týchto dňoch na svoje prvé tohtoročné medzinárodné podujatie Majstrovstiev sveta v rally (FIA WRC) na Korzike.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport se připravuje na 10 000 zatáček Korsické rally

foto

5. dubna 2017 • 08:00

Tým Škoda se po zledovatělých horských průsmycích Rallye Monte Carlo, vysokorychlostních zasněžených cestách Švédska a šotolinových horských zkouškách v Mexiku připravuje na nejtěžší asfaltovou soutěž světa – Tour de Corse na Korsice (6.–9. dubna 2017). I když nikdo dosud nepočítal množství zatáček na trati této soutěže, organizátoři ji označují jako rally 10 000 zatáček.

žádný příspěvek celý článek »

První jména na seznamu účastníků JWRC

foto

2. února 2017 • 15:00

M-Sport v těchto dnech poodhalil seznam jmen doposud přihlášených závodníků do juniorského světového šampionátu, který započne své účinkování na začátku dubna při francouzském podniku mistrovství světa na Korsice.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist