www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - ADAC Rallye Deutschland

Fotogalerie z Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

27. srpna 2017 • 08:00

Letošní Rallye Deutschland zavedla posádky nejen do tradiční vojenské oblasti Baumholder, ale také do méně záživnějších úseků v Sársku. I tak se bylo po celou dobu soutěže nač dívat, i díky proměnlivému počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

23. srpna 2017 • 01:15

Letošní Rallye Deutschland zavedla posádky nejen do tradiční vojenské oblasti Baumholder, ale také do méně záživnějších úseků v Sársku. I tak se bylo po celou dobu soutěže nač dívat, i díky proměnlivému počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Ott Tänak vyhrál ADAC Rallye Deutschland

foto

20. srpna 2017 • 15:00

Estonský jezdec Ott Tänak ovládl Rallye Deustchland a slaví druhé vítězství kariéry v závodu mistrovství světa. Třetí skončil Francouz Sébastien Ogier a vrátil se do čela průběžného pořadí seriálu. Čech Jan Kopecký obsadil konečnou jedenáctou pozici a skončil stříbrný ve WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rallye Deutschland vyhrál Thierry Neuville

foto

17. srpna 2017 • 16:00

Thierry Neuville byl nejrychlejší na dnešním shakedownu na jeden z mála asfaltových podniků v kalendáři mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Deutschland. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili překvapivě rychle jedoucí Andreas Mikkelsen a největší favorit Sébastien Ogier.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Deutschland Rallye

foto

1. srpna 2017 • 17:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích bude již za pár týdnů pokračovat jedním z mála asfaltových podniků, ADAC Rallye Deutschland. Organizátoři německé soutěže v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek, ve kterém můžeme nalézt také dvě posádky z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Mikkelsen druhý v Německu

foto

22. srpna 2017 • 13:00

V závěrečné etapě Rally Německo posádka Andreas Mikkelsen a Anders Jäger kontrolovali jejich druhou pozici pro Citroën Total Abu Dhabi WRT. Skvělý víkend pro tým korunovali pátým místem Craig Breen a Scott Martin, kteří tohoto umístění dosáhli už pošesté v této sezoně!

žádný příspěvek celý článek »

Mocný finiš Toyota Gazoo Racing v Německé rallye

foto

22. srpna 2017 • 10:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team si užil skvělý poslední den Německé rallye, kde vybojoval dvě vítězství v rychlostních zkouškách - za celý víkend jich bylo celkem pět. Prokázal tak úspěchy v odlaďování Toyoty Yaris WRC pro asfaltové povrchy.

žádný příspěvek celý článek »

Tidemand/Andersson a Škoda získali tituly mistrů světa v kategorii WRC2

foto

20. srpna 2017 • 22:40

Posádka týmu Škoda Motorsport Pontus Tidemand/Jonas Andersson (S/S) na německé ADAC Rallye Deutschland vybojovala potřebné body pro předčasný zisk titulu mistra světa v kategorii WRC 2. Jejich týmoví kolegové Jan Kopecký/Pavel Dresler (CZ/CZ) skončili po defektu během druhého dne na druhém místě. Také tým Škoda Motorsport získal tři závody před koncem sezóny titul v klasifikaci konstruktérů.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing ladí na německý asfalt

foto

17. srpna 2017 • 14:00

Po mimořádně úspěšné domácí akci na finské půdě nyní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team míří na Rallye Německo, kde se uskuteční další kolo letošní sezóny světového rallyového šampionátu FIA. Jelikož se Yaris WRC chystá na teprve druhý podnik pořádaný čistě na asfaltu, hlavním cílem týmu bude další vývoj vozu na pevném povrchu. Tým se nyní plně koncentruje na asfalt s cílem nabýt vyšší sebejistoty na tomto povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport a Pontus Tidemand mají první mečbol k zisku letošního titulu

foto

17. srpna 2017 • 09:40

Posádky týmu Škoda Motorsport ve složení Pontus Tidemand/Jonas Andersson (S/S) a Jan Kopecký/Pavel Dresler (CZ/CZ) jsou považovány za favority nadcházející (17.–20. srpna 2017) Německé rally (ADAC Rallye Deutschland) v kategorii WRC 2. Když se podaří některému z továrních jezdců dojet na páté a lepší pozici, stane se Škoda Motorsport s předstihem vítězem hodnocení konstruktérů mistrovství světa v rally kategorie WRC 2.

žádný příspěvek celý článek »

toplist