www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 17 - Rally di Roma Capitale (JERC)

Rally di Roma Capitale aneb rallyový zmatek po Italsku

foto

28. září 2017 • 13:00

Po několika letech se do kalendáře mistrovství Evropy vrátila soutěž v Itálii. Nebyla to však ani Mille Miglia, ani Sanremo, ale relativně nový podnik v okolí Říma pořádaný týmem lidí kolem týmu Motorsport Italia. Jenže se zdá, pro organizátory byl skok do Evropy příliš velký.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Martina Husára

foto

22. září 2017 • 12:00

Mistrovství Evropy pokračovalo o uplynulém víkendu v Itálii. Premiérově mezinárodní Rally di Roma Capitale nabídla kromě zajímavého sportu a zmatečné organizace také spoustu zajímavých scenérií, jak ostatně můžete posoudit na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Martina Husára.

žádný příspěvek celý článek »

Bryan Bouffier vyhrál Rally di Roma Capitale

foto

19. září 2017 • 19:00

Bryan Bouffier s Xavierem Panserim vyhráli předposlední díl seriálu mistrovství Evropy, Rally di Roma Capitale. Na cílové pásce předstihli druhého Kajetana Kajetanowicze o pouhé tři desetiny vteřiny. Na stupně vítězů je doprovodil Bruno Magalhaes.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Svena Kolluse

foto

28. září 2017 • 00:30

Mistrovství Evropy pokračovalo o předminulém víkendu v Itálii. Premiérově mezinárodní Rally di Roma Capitale nabídla kromě zajímavého sportu a zmatečné organizace také spoustu zajímavých scenérií, jak ostatně můžete posoudit na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom štvrtí na FIA ERC Rally Roma di Capitale

foto

21. září 2017 • 15:00

Posádka Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel na Škode Fabia R5 dojazdila v rámci podujatia FIA ERC Rally Roma di Capitale 2017 na výbornom štvrtom mieste absolútneho poradia. Tento výsledok zároveň posunul poľskú posádku Grzyb – Wróbel na šieste miesto priebežného aktuálneho poradia. Ak vezmeme v úvahu, že posádka slovenského Rufa Sport Teamu je v seriáli nováčikom a absolvovala iba päť súťaží, z osemdielneho seriálu, pričom na dvoch z nich nebodovala, je tento priebežný výsledok veľmi sľubný.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR CZECH TEAM dobyl Řím

foto

20. září 2017 • 15:00

Po úspěchu na domácí Barum Czech Rally Zlín se kompletní ACCR CZECH TEAM vydal na Rally di Roma Capitale, další díl seriálu mistrovství Evropy, s cílem navázat na úspěšná vystoupení na předchozích soutěžích. A tento cíl se podařilo naplnit vrchovatě – potřetí v řadě se ACCR CZECH TEAM stal vítězem v hodnocení týmové soutěže, Jan Černý a Filip Mareš dokázali zvítězit v rámci svých juniorských kategorií.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý zakončil evropskou cestu v Římě

foto

20. září 2017 • 13:00

Česká reprezentační posádka týmu ACCR Jan Černý – Petr Černohorský úspěšně zvládla svou letošní poslední soutěž ERC mistrovství Evropy v rally 5. Rally di Roma Capitale 2017, kde Jan Černý se Škodou Fabia v barvách týmu ACCR Czech bojoval o body do juniorského šampionátu jezdců do 28 let s názvem U-28.

žádný příspěvek celý článek »

toplist