www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 17 - Rally Liepaja (JERC)

Alexey Lukyanuk získal Colin McRae Trophy 2017 + videa z ME

foto

17. října 2017 • 18:00

Minulý týden proběhlo v lotyšské Liepaji vyhlášení letošního ročníku mistrovství Evropy. Kromě vítězů byl oceněn také Alexey Lukyanuk cenou Colin McRae Trophy za celou letošní sezónu. Eurosport na toto vyhlášení připravil několik podařených videí, které si můžete prohlédnout.

příspěvků: 2 celý článek »

ACCR CZECH TEAM stříbrný v mistrovství Evropy

foto

15. října 2017 • 18:00

Náročná sezóna v mistrovství Evropy je za námi. Ambiciózní projekt ACCR CZECH TEAMu, v rámci kterého se v seriálu starého kontinentu představila trojice českých juniorských posádek, dopadl velmi úspěšně. Oceněním pro stáj je pohár za konečné druhé místo v hodnocení týmů, které převzali zástupci Autoklubu České republiky na slavnostním předávání cen v Lotyšsku.

žádný příspěvek celý článek »

Lotyšskou hořkou tečku za letošní Evropou ovládl Gryazin

foto

8. října 2017 • 19:45

Závěrečným podnikem letošního mistrovství Evropy v rally byla lotyšská Rally Liepaja. Soutěž postavená na rychlých šotolinách byla součástí FIA ERC již popáté, ale ani letos se nevymanila z věčného boje s počasím. V minulosti pořadatelé kdysi zimní soutěže bojovali s nedostatkem sněhu, letos soutěž nezachránil ani podzimní termín.

žádný příspěvek celý článek »

Velké lotyšské finále pro ACCR Czech Team

foto

6. října 2017 • 10:30

Posledním závodem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude již o tomto víkendu Rally Liepaja. O řadě titulů v rámci seriálu starého kontinentu ještě není rozhodnuto a významnou roli v těchto soubojích budou chtít hrát i piloti ACCR Czech Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Liepaja od Svena Kolluse

foto

20. října 2017 • 18:00

Posledním závodem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla lotyšská Rally Liepaja. V regionu Kurzeme tentokráte panovalo hodně nepříznivé počasí s řadou dešťových přeháněk a nízkých teplot. Soutěž si můžete připomenout na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

toplist