www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 17 - TipCars Pražský Rallysprint

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Lukáše Kužela

foto

28. listopadu 2017 • 11:00

Jednou z tradičních rallyexhibicí na závěr soutěžácké sezóny bývá TipCars Pražský Rallysprint, který se letos konal téměř na den přesně měsíc před Štědrým dnem. Průběh soutěže, která kromě tradičního Strahova zamířila i na kopec nad Zbraslaví, si můžete připomenout prostřednictvím fotografií od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Kužela.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Dohnal vyhrál TipCars Pražský Rallysprint

foto

27. listopadu 2017 • 17:00

Jan Dohnal při premiéře poslední evoluce vozu WRC v soukromých rukách zvítězil v letošním ročníku TipCars Pražského Rallysprintu, když vyhrál všechny rychlostní zkoušky kromě poslední, která se jela za mokra.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták s Ondřejem Joskou uctí v Praze památku Libora Josky

foto

21. listopadu 2017 • 15:00

Před více než rokem, přesněji 6. listopadu zemřel po krátké, velmi těžké nemoci, Libor Joska. Nejen šéf konsorcia Enteria, ale také skvělý člověk, kamarád, patřil dlouhá léta mezi významné osobnosti rallysportu. Během své závodní kariéry po boku příbramského Josefa Petáka absolvoval téměř čtyřicet soutěží a dokázal získat čtyři rallysprintové tituly, z toho jeden v absolutním pořadí v roce 2008, kdy posádka startovala s vozem Peugeot 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Jak se Tomáš Hauptvogel zapsal do Vlčákovy kroniky

foto

1. prosince 2017 • 21:00

Závěr soutěžáckésezony se letos odehrává v o poznání rychlejším tempu než její „ostrá“ část. Od „Vlčákova“ tvrdě vybojovaného vítězství na Setkání mistrů v Sosnové ještě neuplynulani týden a jeho Fiesta R5 už stála opět na startovní čáře.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Davida Jeřábka

foto

29. listopadu 2017 • 12:00

Jednou z tradičních rallyexhibicí na závěr soutěžácké sezóny bývá TipCars Pražský Rallysprint, který se letos konal téměř na den přesně měsíc před Štědrým dnem. Průběh soutěže, která kromě tradičního Strahova zamířila i na kopec nad Zbraslaví, si můžete připomenout prostřednictvím fotografií od našeho stálého redakčního spolupracovníka Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Jubileum oslaveno s Fabií R5 v top 5

foto

29. listopadu 2017 • 10:00

Česká soutěžní sezona 2017 je pro Racing 21 definitivně uzavřená. Poslední (volný) podnik domácí rallyové scény – TipCars Pražský Rallysprint – dokončil Vojtěch Štajf navigovaný Markem Klokočkou na voze Škoda Fabia R5 na 5. příčce. Byla to jeho 200. soutěžní účast.

žádný příspěvek celý článek »

Libore, to bylo pro Tebe. Vzpomínáme a nezapomeneme

foto

29. listopadu 2017 • 09:00

Vzpomínka na Libora Josku, i tak lze nazvat XXIII. TipCars Pražský Rallysprint, který se uskutečnil uplynulý víkend. Na programu byla šestice měřených úseků s celkovou délkou bezmála devětatřiceti ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Drotár a Bánoci na Pražskom relyšprinte

foto

29. listopadu 2017 • 08:00

Séria rýchlostných skúšok v okolí mesta Praha a tradičné mestské skúšky v okolí Strahovského štadióna boli súčasťou nedávneho Pražského relyšprintu. Nechýbal tam ani Prešovčan Igor Drotár, ktorý si na miesto spolujazdca posadil po dlhej dobe Vlada Bánociho.

žádný příspěvek celý článek »

Zlato aj striebro pre Rufa Sport z Pražského Rallysprintu

foto

28. listopadu 2017 • 09:00

Druhé miesto absolútneho poradia, ale aj víťazstvo v triede vybojoval slovenský Rufa Sport Team spoločne s poľskou posádkou Grzyb – Poradzisz v rámci XXIII. TipCars Pražský Rallysprint 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka KL Racing Rally Teamu si Prahu dokonale užila

foto

28. listopadu 2017 • 08:00

Výnimočné spojenie v rámci XXIII. TipCars Pražský Rallysprint 2017 predstavil slovenský KL Racing Rally Team, keď do jedného súťažného vozidla posadil naraz oboch jazdcov tímu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček, Kačírek i Firla se v barvách Duck Racingu chystají na Prahu

foto

23. listopadu 2017 • 22:50

Setkání mistrů na autodromu v Sosnové si závodníci týmu Duck Racing v AČR dokonale užili. Václav Kopáček předváděl široké smyky, Petr Kačírek měl v premiéře s vozem kategorie R5 na dosah finálové klání. Pro nadcházející Pražský rallysprint jejich sestavu doplní Lumír Firla a pochopitelně ke všem také znovu přisednou spolujezdci.

žádný příspěvek celý článek »

Velká česko-slovenská bitva o Prahu?

foto

23. listopadu 2017 • 09:00

Kdo letos ovládne XXIII. TipCars Pražský Rallysprint, to se samozřejmě dozvíme až v sobotu 25.11.2017, mezi favority se stejně jako v minulých letech řadí hned několik českých a slovenských jezdců. Vše bude možno sledovat také streamovým přímým přenosem na webových stránkách www.prazskyrallysprint.cz

žádný příspěvek celý článek »

V Praze se setká silná konkurence

foto

20. listopadu 2017 • 14:05

Seznam přihlášených na XXIII. TipCars Pražský Rallysprint je nabitý známými jmény, figuruje v něm osm vozů WRC a v součtu dokonce patnáct vozů kategorií R5 a S2000. Celé klání bude možné v sobotu 25.11.2017 sledovat také streamovým přímým přenosem na webových stránkách www.prazskyrallysprint.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Raketa z M-Sportu míří do Prahy

foto

7. listopadu 2017 • 01:00

Už před pár týdny jsme odhalili, že XXIII. TipCars Pražský Rallysprint chystá znovu také klasickou rychlostní zkoušku, novinek bude ale letos mnohem více. V plánu pro sobotu 25.11.2017 je streamový přímý přenos ze všech rychlostních zkoušek, skvělé jsou i první zprávy o startovní listině.

příspěvků: 1 celý článek »

XXIII. TipCars Pražský Rallysprint chystá pestré tratě

foto

13. října 2017 • 09:00

Už od roku 1995 se na přelomu listopadu a prosince v Praze setkávají příznivci rychlých kol s mnoha hvězdami zejména rallysportu, ale i jiných disciplín motorsportu. TipCars Pražský Rallysprint se bude konat již po třiadvacáté, letos to bude v sobotu 25.11.2017. Chystá se i několik atraktivních změn.

žádný příspěvek celý článek »

toplist