www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Rallye Monte Carlo

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Dalibora Benycha

foto

31. ledna 2018 • 10:00

Letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích zahájila tradičně na tratích ve francouzských Alpách. I letošní ročník legendární Rallye Monte Carlo provázelo tradiční zrádného počasí a tak se bylo nač dívat. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Sébastien Ogier opět vyhrál Rallye Monte Carlo

foto

28. ledna 2018 • 13:30

Sébastien Ogier opět vyhrál Rallye Monte Carlo a potvrdil dominanci francouzských jezdců na této soutěži. Druhým místem zazářil při premiéře s Toyotou Yaris WRC Ott Tänak, třetí místo nakonec získal další jezdec Toyoty Jari-Matti Latvala.

žádný příspěvek celý článek »

Thierry Neuville vyhrál shakedown na Rallye Monte Carlo

foto

24. ledna 2018 • 18:30

Thierry Neuville vyhrál dnešní shakedown na zahajovací soutěž letošního kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili týmový kolega z Hyundaie Dani Sordo a Ott Tänak s Toyotou.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

12. ledna 2018 • 12:00

Dnes organizátoři zahajovacího podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo, konečně odtajnili seznam přihlášených posádek, který obsahuje dvanáct vozů WRC a pouhých šest posádek v rámci WRC2. Na startu bude i jediná česká posádka Kopecký-Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

Přímé přenosy ze všech zkoušek v mistrovství světa

foto

11. ledna 2018 • 16:00

Promotér mistrovství světa v automobilových soutěžích na dnešní výstavě Autosport International ve Velké Británii potvrdil, že v nadcházející sezóně budou na internetu přímé přenosy ze všech rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

14. února 2018 • 23:00

Těsně před startem Švédské rally se pro správné naladění se na vlnu mistrovství světa v automobilových soutěžích ještě jednou vrátíme k zahajovacímu podniku, legendární Rallye Monte Carlo. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Daniela Fessla

foto

7. února 2018 • 09:00

Letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích zahájila tradičně na tratích ve francouzských Alpách. I letošní ročník legendární Rallye Monte Carlo provázelo tradiční zrádného počasí a tak se bylo nač dívat. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Kompletní stupně vítězů třídy RC2 pro vozy Škoda na Monte

foto

5. února 2018 • 13:00

Zdá se, že s vozy Škoda Fabia R5 jsou rychlí všichni. Ať už se jedná o mladé jezdce, nebo jejich zkušenější kolegy. V případě letošní Rallye Monte Carlo to tedy platilo bezesporu. Na stupně vítězů ve třídě RC2 vystoupil na jedné straně teenager debutující na legendární soutěži, na straně druhé dvacetinásobný účastník slavného podniku. Co měli společného? Právě vůz Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbro a bronz pro Toyotu Yaris na Rallye Monte Carlo

foto

31. ledna 2018 • 08:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT (World Rally Team) zahájil sezónu 2018 týmovým úspěchem na Rallye Monte Carlo. Dva ze soutěžních speciálů Toyota Yaris WRC si na proslulé rallye dojely pro pódiové umístění. Ott Tänak jako druhý, Jari-Matti Latvala jako třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Bouffier měl jet na Monte s Fabií

foto

25. ledna 2018 • 08:00

Bryan Bouffier startuje na úvodním podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo, za volantem továrního speciálu Ford Fiesta WRC. Nechybělo však málo a viděli jsme jej za volantem Škody Fabie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá sezóna Toyoty Yaris WRC začíná v Monte Carlu

foto

19. ledna 2018 • 15:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT (World Rally Team) zahájí svoji druhou sezónu ve světovém rallyovém šampionátu FIA (WRC) na Rallye Monte-Carlo (v termínu 25. - 28. ledna), kde nasadí svoji novou jezdeckou sestavu a vylepšený vůz Toyota Yaris WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Tři posádky týmu Škoda Motorsport na Rallye Monte Carlo

foto

19. ledna 2018 • 10:20

Nadcházející Rallye Monte Carlo (25.-28. 1. 2018) se zúčastní tři posádky týmu Škoda Motorsport, které budou řídit vozy Škoda Fabia R5. Mistr České republiky Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem (CZ/CZ) budou se svým vozem Škoda Fabia R5 v barvách české vlajky, oslavující 100leté výročí založení Československa, bojovat o vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing představila Yaris WRC v provedení 2018

foto

11. ledna 2018 • 14:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT (World Rally Team) na přehlídce Autosport International v Birminghamu zahájil letošní působení ve světovém rallyovém šampionátu a slavnostně odhalil nejnovější verzi svého speciálu Toyota Yaris WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Bryan Bouffier se třetí tovární Fiestou WRC na Monte a Korsice

foto

8. ledna 2018 • 16:40

Francouzský jezdec Bryan Bouffier se představí na Rallye Monte Carlo a na Tour de Corse za volantem třetího továrního speciálu týmu M-Sport Ford World Rally Team. Budou to jeho první starty s nejnovější specifikací vozu Ford Fiesta WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist