www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 18 - Azores Airlines Rallye (ERCJ)

SOURHN: Azorskou rally vyhrál Alexej Lukjaňuk

foto

25. března 2018 • 12:30

Úvodním podnikem letošního mistrovství Evropy FIA v rally byla o posledním březnovém víkendu obávaná a náročná šotolinová rally na Azorských ostrovech. Startovní listina překypovala slušným počtem vozů R5 i nižších tříd jak ze zahraničí, tak z domácích řad.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky Azores Airlines Rallye ON LINE

foto

22. března 2018 • 16:40

Letošní sezóna mistrovství Evropy začíná. Úvodním podnikem letošního seriálu bude ikonická Azores Airlines Rallye, na jejímž startu se sešla opravdu kvalitní jezdecká sestava. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo je Laurent Pellier, nový tovární jezdec Peugeotu v ERC?

foto

2. února 2018 • 16:15

Novým továrním jezdcem Peugeotu pro letošní sezónu bude francouzský mladík Laurent Pellier, který se po vítězství ve značkovém poháru 208 Rallye Cup zúčastní kompletního seriálu ERC Junior U28 za volantem Peugeotu 208 T16. Pojďme si jej trochu představit.

žádný příspěvek celý článek »

Marijan Griebel pojede mistrovství Evropy s Peugeotem

foto

2. února 2018 • 15:00

Úřadující vítěz ERC Junior U28 oznámil své plány pro nadcházející sezónu. Stal se jezdcem Peugeotu Deutschland a s vozem Peugeot 208 T16 se představí v kompletním mistrovství Německa a většině závodů mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot bude pokračovat v mistrovství Evropy

foto

8. ledna 2018 • 10:00

I v nadcházející sezóně bude pokračovat projekt Peugeotu v mistrovství Evropy jako nástavba na úspěšné pohárové závodění ve Francii, jehož vítězové mívají zajištěné starty v ME.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Airlines Rallye od André Lavadinha

foto

10. dubna 2018 • 10:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na konci března na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Airlines Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Airlines Rallye od Svena Kolluse

foto

4. dubna 2018 • 12:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na konci března na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Airlines Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož s Petrem Těšínským vezou body z Azorských ostrovů

foto

30. března 2018 • 10:00

První závod juniorského mistrovství Evropy se jel na konci března na Azorských ostrovech. Jediná česká posádka na startu Dominik Brož s Petrem Těšínským zde obsadila čtvrté místo v kategorii ERCJ U27.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Slovakia Motorsport – smíšené pocity po Azores Airlines Rallye

foto

29. března 2018 • 23:30

Úvodní soutěží seriálu Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích (ERC) byla již tradičně Azores Airlines Rallye. Soutěž se odehrávalana šotolinovém povrchu v atypickém ostrovním prostředí. Tratě rychlostních zkoušek lemovaly kamenné zídky nebo vysoké skalnaté břehy, mnoho nepřehledných horizontů, převýšení a vše umocňovalo neustále se měnící počasí v kombinaci slunce, déšť a mlha.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož vyráží na Azorskou rally

foto

18. března 2018 • 20:30

Nová sezóna automobilových soutěží zanedlouho začne i pro turnovskou dvojici Dominik Brož – Petr Těšínský. O nadcházejícím víkendu se mladá posádka postaví na start Azores Airlines Rallye, úvodního závodu z kalendáře Mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR Czech Team bude i v letošní sezóně pokračovat v mistrovství Evropy

foto

15. března 2018 • 08:00

Velmi úspěšnou premiéru si v loňském roce odbyl ACCR Czech Team v rámci Mistrovství Evropy i Evropské Rally Trofeje. V týmovém hodnocení ERC čeští reprezentanti bojovali až do poslední rychlostní zkoušky dokonce o prvenství, nakonec skončili s těsným odstupem druzí. Na tento výsledek se ACCR Czech Team pokusí navázat i v letošní sezóně.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Azores Airlines Rallye

foto

14. března 2018 • 08:00

Již koncem příštího týdne bude zahájen letošní ročník mistrovství Evropy a to tradičním podnikem Azores Airlines Rallye. Na portugalském ikonickém ostrově Sao Miguel se představí skutečně zajímavé startovní pole, jak ostatně naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda vstupuje s novým tímom do slovenského motoršportu

foto

27. února 2018 • 15:00

Škoda Auto Slovensko vstupuje do slovenského motoršportu. V aktuálnej sezóne bude o titul majstra Slovenskej republiky v rally bojovať nový pretekársky tím Škoda Slovakia Motorsport s úspešným mladým jazdcom Martinom Kočim. Škoda Slovakia Motorsport vďaka podpore spoločnosti Škoda Auto Slovensko a spolupráci s tímom Styllex motorsport bude pretekať na najúspešnejšom súťažnom automobile svojej kategórie Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

toplist