www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 18 - EKO Acropolis Rally

Fotogalerie z EKO Acropolis Rally od Svena Kolluse

foto

14. června 2018 • 12:00

Na začátku června se v okolí Lamie uskutečnil další díl legendární EKO Acropolis Rally, která by i v letošním roce zařazena do kalendáře soutěží mistrovství Evropy. Soutěž na proslulých a extrémně rozbitých šotolinových rychlostních zkouškách si můžete připomenout prostřednictvím snímků redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Bruno Magalhaes vyhrál EKO Acropolis Rally

foto

3. června 2018 • 15:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích se přesouvá zpět na šotolinový povrch, tentokráte však hodně rozbitý. Třetí díl seriálu se totiž uskuteční na náročných rychlostních zkouškách EKO Acropolis Rally. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Juuso Nordgren vyhrál kvalifikaci na EKO Acropolis Rally

foto

31. května 2018 • 18:00

Juuso Nordgren naplno využil výhodnější startovní pozice, když startoval až na konci skupiny ERC1 a vyhrál kvalifikaci na EKO Acropolis Rally. Druhého Alexeye Lukyanuka porazil o propastných 21 tisícin. Třetí příčku vybojoval další z později startujících Yuriy Protasov.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis

foto

29. května 2018 • 08:00

Již koncem tohoto týdne se uskuteční další díl mistrovství Evropy, řecká Rally Acropolis. Přestože soutěž není zařazena do juniorských šampionátů, seznam přihlášených posádek je velmi slušný včetně nového pilota nastupujícího do ME - z Rallye Šumava Klatovy známého Juuso Nordgrena.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z EKO Acropolis Rally od Arise Georgiou

foto

13. června 2018 • 14:00

Na začátku června se v okolí Lamie uskutečnil další díl legendární EKO Acropolis Rally, která by i v letošním roce zařazena do kalendáře soutěží mistrovství Evropy. Soutěž na proslulých a extrémně rozbitých šotolinových rychlostních zkouškách si můžete připomenout prostřednictvím snímků redakčního spolupracovníka Arise Georgiou.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom vezú šieste miesto z EKO Acropolis Rally

foto

6. června 2018 • 15:00

Jediný slovenský tím v seriáli FIA European Rally Championship, Rufa Sport Team, absolvoval ďalšiu súťaž v Grécku, ktorá sa konala pod názvom EKO Acropolis Rally 2018. Výsledok, smolné šieste miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport smeruje na ďalšie podujatie seriálu FIA ERC

foto

31. května 2018 • 12:00

V minuloročnej sezóne slovenský Rufa Sport Team absolvoval premiérovo podujatie zaradené do seriálu FIA ERC v Grécku. Teraz sa vracia naspäť na miesto činu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist