www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 18 - Cyprus Rally

SOUHRN: Cyprus Rally vyhrál překvapivě domácí Simos Galatariotis

foto

17. června 2018 • 18:00

Domácí Simos Galatariotis se Škodou Fabia R5 překvapivě vyhrál domácí Cyprus Rally, čtvrtý díl letošního mistrovství Evropy. Po problémech vlastních i soupeřů nakonec porazil druhého Bruna Magalhaese o pouhých šest desetin. Portugalský jezdec se tak dostal do čela klasifikace ME.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Cyprus Rally

foto

6. června 2018 • 17:00

Pouhé dva týdny po řecké EKO Acropolis Rally, ve stejném termínu jako Hustopeče, se uskuteční další díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Cyprus Rally. Podnik mixující šotolinu a asfalt tentokrát přesunul své sídlo do Larnacy. Organizátoři pak konečně zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Svena Kolluse

foto

25. června 2018 • 12:00

V polovině června se v okolí Larnaky uskutečnil další díl Cyprus Rally, která by i v letošním roce zařazena do kalendáře soutěží mistrovství Evropy. Soutěžící čekaly náročné rychlostní zkoušky na rozbité šotolině, tentokráte hodně promíchané s asfaltem. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Kyperskou šotolinou pro šesté místo

foto

19. června 2018 • 11:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf a Marcela Ehlová startující na voze ŠKODA Fabia R5 přiváží z Kyperské rally další kvalitní výsledek v podobě šestého místa v absolutním pořadí, a to ve velmi silné evropské konkurenci. Zároveň si posádka, startující tentokrát pod týmovou licencí Autoklubu České republiky, připíše další cenné body do seriálu FIA Middle East Rally Championship. Tradičně patřila Kyperská rally k velmi náročným soutěžím.

žádný příspěvek celý článek »

Cílem jsou body do seriálu MERC

foto

15. června 2018 • 09:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf a Marcela Ehlová startující na voze Škoda Fabia R5 se již intenzivně připravuje na start Kyperské rally, která se koná ve dnech 15. - 17. června 2018. Soutěž je čtvrtým podnikem evropského šampionátu, ale tým Racing 21 se soustředí především na zisk maximálního počtu bodů v rámci seriálu FIA Middle East Rally Championship (MERC), kterého je Kyperská rally rovněž součástí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist