www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Rallye Monte Carlo

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Jörga Ullmanna

foto

28. ledna 2019 • 19:00

Letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích zahájila tradičně na tratích ve francouzských Alpách. Letošní ročník legendární Rallye Monte Carlo tentokrát neprovázelo tradiční zrádné počasí, i tak se bylo nač dívat. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Sébastien Ogier vyhrál Rallye Monte Carlo

foto

27. ledna 2019 • 13:30

Je to konečně tady, nová sezóna mistrovství světa v automobilových soutěžích začíná. Po loňské napínavé sezóně přichází nová, která přináší řadu velkých změn v jezdeckém složení jednotlivých týmů. Průběh legendární Rallye Monte Carlo můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

11. února 2019 • 09:00

Již tento týden odstartuje v Karlstadu druhý díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden. Pro navození té správné soutěžácké atmosféry si připomeneme ještě zahajovací podnik Rallye Monte Carlo prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Dalibora Benycha

foto

29. ledna 2019 • 15:00

Letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích zahájila tradičně na tratích ve francouzských Alpách. Letošní ročník legendární Rallye Monte Carlo tentokrát neprovázelo tradiční zrádné počasí, i tak se bylo nač dívat. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Kalle Rovanperä po nehodě bojoval a připsal si body do mistrovství světa

foto

29. ledna 2019 • 13:00

Vzdát se nikdy nebylo pro Kalle Rovanperu a Jonne Halttunena během úvodního kola mistroství světa FIA World Rally Championship na Rally Monte-Carlo (24. 1. – 27. 1. 2019) řešením. Potom, co se kvůli nehodě v první rychlostní zkoušce propadli na poslední místo, bojovali, propracovali se mezi vozy třídy R5 na 11. místo a získali cenné body za druhé místo v nové kategorii WRC 2 Pro.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota se po dramatu v Monte Carlu probojovala až na stupně vítězů

foto

28. ledna 2019 • 17:00

Ott Tänak v úvodním kole sezóny 2019 vybojoval pro tým Toyota Gazoo Racing WRT pódiové umístění na Rallye Monte Carlo. V první šestce skončili i Jari-Matti Latvala a Kris Meeke. Ten navíc vyhrál Power Stage, čímž završil svoji první soutěžní jízdu za volantem Toyoty Yaris WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota ladí formu na Rallye Monte Carlo

foto

22. ledna 2019 • 10:00

Letošní sezóna světového rallyového šampionátu FIA startuje už tento víkend. A to hned jedním z nejnáročnějších podniků celého roku, proslulou Rallye Monte-Carlo. Tým Toyota Gazoo Racing WRT ve složení Ott Tänak, Jari-Matti Latvala a letos poprvé Kris Meeke bude usilovat o co nejúspěšnější start v rámci obhajoby titulu mistra světa mezi továrními týmy, který Toyota získala v roce 2018.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

14. ledna 2019 • 12:30

Celkem 84 posádek je přihlášeno na úvodní podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo. Největší novinkou letošního roku jsou volitelná permanentní čísla na celou sezónu, takže úvod startovního pořadí vypadá hodně chaoticky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist