www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Tour de Corse

SOUHRN: Neuville ovládl po Evansově defektu Tour de Corse

foto

31. března 2019 • 23:00

Francouzskou Tour de Corse vyhrál po dramatickém závěru Belgičan Thierry Neuville a je novým lídrem seriálu mistrovství světa. K vítězství mu na Korsice pomohl defekt vedoucího britského jezdce Elfyna Evanse v závěrečné power stage.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Tour de Corse

foto

7. března 2019 • 17:00

Celkem 96 posádek se přihlásilo na čtvrtý díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude tradiční asfaltová Tour de Corse. Na francouzský ostrov ve Středozemním moři se vydá i jedna česká posádka, konkrétně dvojice Petr Nešetřil-Jiří Černoch.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tour de Corse od André Lavadinha

foto

2. června 2019 • 11:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme na francouzský ostrov Korsika, kde se uskutečnil čtvrtý díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Tour de Corse. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Ogier a Ingrassia druzí na Korsice

foto

4. dubna 2019 • 12:00

Sébastien Ogier a Julien Ingrassia si díky své bojovnosti zajistili na Korsice třetí pódium v této sezoně a čtvrté umístění mezi první třemi pro Citroën Total World Rally Team. Jejich tvrdě vybojovaná korsická druhá příčka jim vynesla snížení odstupu na první místo v celkové klasifikaci mistrovství světa pilotů na pouhé dva body.

žádný příspěvek celý článek »

První a druhé místo pro Toyotu Yaris v závěrečné Power Stage

foto

2. dubna 2019 • 18:00

Solidní výkony všech vozů Toyota Yaris WRC v rámci Korsické rallye zakončili Kris Meeke a Ott Tänak prvním a druhým místem v závěrečné Power Stage. Všechny tři týmové vozy se nakonec umístily v první desítce. Plány zhatilo několik časově náročných zdržení.

žádný příspěvek celý článek »

C3 WRC nabírá kurs Korsika

foto

27. března 2019 • 12:00

První podnik kompletně na asfaltu, to je Rally Korsika, čtvrté dějství seriálu mistrovství světa WRC 2019, domácí start pro Citroën Total World Rally Team. Posádky francouzského týmu ve složení Sébastien Ogier-Julien Ingrassia a Esapekka Lappi-Janne Ferm mají velké šance také díky tomu, že změny na trasách rally by jim měly vyhovovat.

žádný příspěvek celý článek »

Kalle Rovanperä bude bojovat o vedení ve WRC 2 Pro

foto

25. března 2019 • 16:00

Čtvrté dějství mistrovství světa 2019 FIA World Rally Championship, Francouzská rallye na Korsice (28. 3.–31. 3. 2019), nabídne na středomořském ostrově napínavé souboje. S privátně nasazeným vozem Škoda Fabia R5 se Kalle Rovanperä se spolujezdcem Jonnem Halttunenem vůbec poprvé pustí do soubojů na 14 rychlostních zkouškách Francouzské rallye, jež se jede na úzkých silnicích plných zatáček.

žádný příspěvek celý článek »

toplist