www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Rally Argentina

SOUHRN: Rally Argentina vyhrál Thierry Neuville

foto

28. dubna 2019 • 23:00

Po krátké pauze pokračuje mistrovství světa v automobilových soutěžích, tentokráte v Jižní Americe. Posádky se vrací na šotolinový povrch, při Rally Argentina se na start již tradičně staví chudší startovní pole. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Argentina od André Lavadinha

foto

2. června 2019 • 14:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme na jihoamerický kontinent, kde se uskutečnil pátý díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Argentina. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Páté pódium v řadě pro C3 WRC

foto

10. května 2019 • 09:30

Sébastien Ogier a Julien Ingrassia předvedli v Argentině další heroický výkon a zajeli čtvrté umístění na pódiu v této sezoně. Po nervy drásajícím závěru finálové etapy pro Citroën Total World Rally Team vybojovali páté stupně vítězů v roce 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Yaris WRC šplhal v argentinských horách na vrchol výsledkové listiny

foto

10. května 2019 • 08:30

Soutěžnímu týmu Toyota Gazoo Racing World Rally Team v posledním dni argentinské rally jen o chlup unikla pódiová umístění. Kris Meeke nakonec dojel čtvrtý. Všichni tři jezdci týmu si v posledním dni polepšili, přičemž i Jari-Matti Latvala a Ott Tänak postoupili v žebříčku výše a dojeli v celkovém pořadí na pátém, respektive osmém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing míří na jihoamerickou šotolinu

foto

24. dubna 2019 • 16:00

zahájí dvojice podniků v Jižní Americe. První na řadě je již zavedená klasika v podobě Argentinské rallye (25.-28. dubna), kde Toyota Yaris WRC v roce 2018 vybojovala vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

C3 se vrací do Latinské Ameriky

foto

24. dubna 2019 • 15:00

Seriál WRC míří do Argentiny k pátému dějství, po Mexiku teprve druhému na šotolině. Posádky Citroën Total World Rally Teamu, Sébastien Ogier - Julien Ingrassia a Esapekka Lapii - Janne Ferm, budou opět těžit z podpory vášnivých fanoušků, kteří jsou pro Latinskou Ameriku typičtí. Obě posádky hodlají ukázat podobnou rychlost, jakou předvedly před půldruhým měsícem na tratích kolem Leónu a pokračovat v sérii umístění na pódiu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Argentina

foto

18. dubna 2019 • 10:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Argentina. Jak je na těchto soutěžích bohužel zvykem, seznam přihlášených posádek neoplývá ani kvantitou, ani příliš velkou kvalitou.

žádný příspěvek celý článek »

toplist