www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Copec Rally Chile

Rally Chile 2020 je zrušena

foto

28. listopadu 2019 • 17:00

Organizátoři čtvrtého podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích 2020, Rally Chile, která byla naplánována na 16.-19. dubna, se dnes rozhodli zrušit nadcházející ročník.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Ott Tänak vyhrál Copec Rally Chile

foto

12. května 2019 • 23:00

Estonský jezdec Ott Tänak vyhrál premiérovou soutěž mistrovství světa v automobilových soutěžích v Chile. Na stupně vítězů jej doprovodily soutěžácké legendy poslední dekády - Sébastienové Ogier a Loeb. Další z kandidátů na titul Thierry Neuville havaroval.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Copec Rally Chile od André Lavadinha

foto

2. června 2019 • 15:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme opět na jihoamerický kontinent, kde se uskutečnil šestý díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Copec Rally Chile. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Tanäk s Toyotou Yaris WRC si podmanil novou rally v Chile

foto

16. května 2019 • 08:00

Ott Tänak a soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team si na chilské rally, pořádané poprvé v historii, vybojovali již druhé vítězství letošní sezóny. Tänak v náročném podniku předvedl brilantní výkon včetně nejrychlejšího času v závěrečné Power Stage, a získal tak další body k posunu na druhé místo v průběžném pořadí jezdců šampionátu, pouhých 10 bodů za leaderem.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Copec Rally Chile

foto

19. dubna 2019 • 01:00

V půlce května se premiérově uskuteční mistrovství světa v automobilových soutěžích také v Chile. Podnik zařazený do kalendáře hlavně díky štědrému vládnímu příspěvku, který ve finále pohřbil Dakar v Jižní Americe, slibuje na jihoamerické poměry naprosto nebývale početný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist