www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Vodafone Rally de Portugal

SOUHRN: Ott Tänak opanoval Vodafone Rally de Portugal

foto

2. června 2019 • 18:00

Estonský jezdec opanoval letošní ročník Vodafone Rally de Portugal, když zvítězil téměř stylem start-cíl. Po veletočích v závěrečných zkouškách jej na stupně vítězů doprovodili největší soupeři v boji o titul - Thierry Neuville a Sébastien Ogier.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vodafone Rally de Portugal od André Lavadinha

foto

14. června 2019 • 22:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme zpět do Evropy, kde se uskutečnil sedmý díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Vodafone Rally de Portugal. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Další pódium pro Citroën

foto

4. června 2019 • 18:00

I když Sébastien Ogier a Julien Ingrassia přišli o šanci na vítězství, nevzdali se. Jejich typický přístup nikdy neskládat zbraně a bojovat, byl právem odměněn šestým umístěním na pódiu v této sezoně. Citroën Total World Rally Team zaznamenal už posedmé ze sedmi startů umístění mezi nejlepšími třemi. Esapekka Lappi a Janne Ferm měli šanci na dobrý výsledek, nicméně nakonec nedojeli do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé vítězství v řadě pro Tänaka a Toyotu Yaris WRC

foto

4. června 2019 • 10:00

Ott Tänak s týmem Toyota Gazoo Racing WRT oslavuje již druhé vítězství v posledních dvou podnicích – a celkově třetí v roce 2019 – po zaslouženém prvním místě na Portugalské rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Štěrk, písek a úzké cesty. Toyota Yaris WRC míří na jih Evropy

foto

30. května 2019 • 12:00

Závodní sezóna se láme v polovině a na tým Toyota Gazoo Racing WRT již čekají dva šotolinové podniky na jihu Evropy. Sedmé kolo v Portugalsku se koná od 30. května do 2. června a po něm bude rychle následovat kolo číslo 8 na italském ostrově Sardinie ve dnech 13.-16. června.

žádný příspěvek celý článek »

toplist