www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Neste Rally Finland

SOUHRN: Tänak obhájil vítězství ve Finsku

foto

5. srpna 2019 • 14:00

Estonský pilot Ott Tänak s toyotou obhájil loňské prvenství ve Finské rallye a po čtvrté výhře v sezoně zvýšil vedení v MS v automobilových soutěžích. Pět závodů před koncem vede o 22 bodů před úřadujícím šestinásobným šampionem Sébastienem Ogierem z Francie, jenž byl ve Finsku pátý.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Neste Rally Finland

foto

12. července 2019 • 13:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích bude po krátké prázdninové přestávce pokračovat na extrémně rychlých šotolinových tratích ve Finsku. Organizátoři Neste Rally Finland v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Neste Rally Finland od André Lavadinha

foto

13. srpna 2019 • 16:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo po letní přestávce jedním z nejvýznamnějších podniků celé sezóny - Neste Rally Finland. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Neste Rally Finland od Toma Buyse

foto

8. srpna 2019 • 21:30

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo po letní přestávce jedním z nejvýznamnějších podniků celé sezóny - Neste Rally Finland. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Tänak opět vítězí na Rallye Finsko s Toyotou Yaris WRC

foto

5. srpna 2019 • 16:00

Toyota Yaris WRC zvítězila již třetím rokem po sobě v nejrychlejším podniku kalendáře světového rallyového šampionátu FIA, Rallye Finsko. Ott Tänak si zopakoval loňské vítězství a zvýšil vedení v bodování mistrovství závodních jezdců, Jari-Matti Latvala ve svém domácím podniku dojel na třetím místě. Tým Toyota Gazoo Racing WRT se základnou ve Finsku tak od své premiéry v roce 2017 drží rekord dvou vozů na stupních vítězů v každém z ročníků.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Yaris WRC zkusí doma potřetí vyhrát

foto

31. července 2019 • 19:00

Tým Toyota Gazoo Racing WRT jde již za svým třetím vítězstvím za poslední tři roky na Finské rallye, kde letošní sezóna pokračuje ve dnech 1. - 4. srpna. Finské šotolinové cesty jsou ze všech soutěží nejrychlejší. Patří mezi domácí cesty vozu Toyota Yaris WRC, který byl vyvinut v sídle týmu nedaleko servisního parku rallye ve městě Jyväskylä.

žádný příspěvek celý článek »

toplist